Co by to mohlo být za aparát?

(1/3) > >>

Kamil Novák:
Napadá někoho z vás, co za zařízení by se mohlo skrývyt za podtrženou větou ve výňatku z jedné uživatelské příručky?

Aby bylo jasno, nejedná se o žádný kvíz.
Dnes jsem to našel v uživatelské příručce jednoho laboratorního přístroje a nedaří se mi tu šifru rozluštit. Samozřejmě jsem poslal dotaz tuzemskému zástupci výrobce, ale než se snad dočkám odpovědi, možná to dáme dohromady zde.

Miroslav Minařík:
Citace: Kamil Novák  13.11.2012, 20:54

Napadá někoho z vás, co za zařízení by se mohlo skrývyt za podtrženou větou ve výňatku z jedné uživatelské příručky?

Aby bylo jasno, nejedná se o žádný kvíz.
Dnes jsem to našel v uživatelské příručce jednoho laboratorního přístroje a nedaří se mi tu šifru rozluštit. Samozřejmě jsem poslal dotaz tuzemskému zástupci výrobce, ale než se snad dočkám odpovědi, možná to dáme dohromady zde.

... no, když píšou základní deska ...  (dance)

Lukáš Rotrekl:
Myslím, že je na mysli to zařízení na ochranu před rázy s automatickým odpojením, bo jak to tam bylo zformulováno.. ..

František Šohajda:
To asi bude přeloženo automatem.... >:D

Vyjdou z toho sice "ptákoviny" ...... selský rozum to vysvětlí po svém.... ;D ;D ;D

Kamil Novák:
Citace: František Šohajda  15.11.2012, 19:00

To asi bude přeloženo automatem.... >:D
Vyjdou z toho sice "ptákoviny" ...... selský rozum to vysvětlí po svém.... ;D ;D ;D

Právě že asi ne.
Ostatní pasáže z cca 30-ti stránkového návodu k obsluze jsou bez podobných šifer.
Kdyby to bylo celé podobná slátanina, tak se s tím vůbec nezatěžuji.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana