Ako zapojit luster na dva vypinace?
Ivan Polínek:
Dle způsobu zapojení jste zřejmě laik a z toho důvodu se na tomto serveru v tomto případě odpovědi nedočkáte. Zavolejte si elektrikáře, který si z daným problémem určitě poradí.
Pavel Horský:
Citace: Jiří Mudra 27.10.2012, 17:32
Jak už je zde tisíckrát nasáno, všechno špatně... Začněte výměnou kabelu...
Z jakého důvodu by měl tazatel provést výměnu kabelu? Jste asi špatně pochopil, že?
K dotazu: vím, že zde každý velice nerad slyší "pozvěte si elektrikáře", ale toto je opět případ, kdy to platí dvojnásob. Máte špatně zapojené spínače a sám to asi těžko doladíte. Věřte mi.
David Hruda:
Citace: Pavel Horský 28.10.2012, 09:08
Z jakého důvodu by měl tazatel provést výměnu kabelu? Jste asi špatně pochopil, že?
K dotazu: vím, že zde každý velice nerad slyší "pozvěte si elektrikáře", ale toto je opět případ, kdy to platí dvojnásob. Máte špatně zapojené spínače a sám to asi těžko doladíte. Věřte mi.
Už jsem se setkal i s elektrikáři, kteří měli problém s kombinacemi spínačů 6/6 a 6/7/6, takže pro laika to může být (ale nemusí, čest výjimkám!) opravdu neřešitelný problém. Pro (šikovného) elektrikáře ze sousedství triviální věc na chvilku.
Pavel Horský:
Ano, to mohu potvrdit. Znám min. čtyři elektrikáře, kteří mají s těmito kombinacemi problém.
Vít Rotrekl:
Jo jo, taky se mě povedlo to nezvládnout 2x 6+6 a nějak jsem se ztratil v koresponďákách (dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana