Je nutné mít v dřevostavbě rozvodnici IP40?

<< < (3/4) > >>

Oldřich Morávek:
Teď dokončuju dřevostavbu a 56 modulů mám útulně zabydleno. Vyšlo to jen tak tak.
Největší problém byl uhlídat ostatní řemesla, aby používali správný materiál adodržovali postupy.

Pavel Horský:
Citace: Oldřich Morávek  24.10.2012, 14:57

Teď dokončuju dřevostavbu a 56 modulů mám útulně zabydleno. Vyšlo to jen tak tak.
Největší problém byl uhlídat ostatní řemesla, aby používali správný materiál adodržovali postupy.

Nejsem si jistý, zda jako projektant toto dokážu ovlivnit, když si mě majitel nevezme jako dozor.
Uvidíme, vše je teprve v jednání.

Oldřich Morávek:
spadlo na mě břímě projektování během montáže, podle DSP.
Stejně jsem je neuhlídal.
 :'(

Když nemá vůli investor, tak je to marný. Byl jsem jen za rejpala a nemístnýho puntičkáře.

JardaaN:
Přesně tak, dle projektantky minimum je 90, takže jsem vzal 96, a nakonec IP30, zabudováno do ytong příčky, revizní technik povolil.  a názory....teď jsem to počítal ještě jednou a 50 jen to fikne, a když zbude místo, lepší než aby chybělo, zase tak markantní cenový rozdíl mezi rozvodnicema 56-96 nebyl..

Citace: Vít Rotrekl  24.10.2012, 13:10

asi bude velký....(ten srub)
i když, bude elektrické podlahové topení s nějakým regulátorem, který bude mít dejme tomu 6-9 modulů a bude pro dvě větve, a budu potřebovat mít tam třebas 4 regulátory + jisitče tak jsme na 53 modulech, do toho ze dva chrániče, nějaký jednofázový chrániče, jisitče, hlavní vypínač, jisitč + relé na HDO... a jsme na 80 modulech ani nemrknem

Milan Hudec:
Citace: Vít Rotrekl  24.10.2012, 13:10

asi bude velký....(ten srub)
i když, bude elektrické podlahové topení s nějakým regulátorem, který bude mít dejme tomu 6-9 modulů a bude pro dvě větve, a budu potřebovat mít tam třebas 4 regulátory + jisitče tak jsme na 53 modulech, do toho ze dva chrániče, nějaký jednofázový chrániče, jisitče, hlavní vypínač, jisitč + relé na HDO... a jsme na 80 modulech ani nemrknem

Když jsem stavěl srub já, stačila bohatě 9M rozvodnička (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana