Jaký je váš názor na zapojení zásuvek na různé fáze v kuchynské lince?
Vít Rotrekl:
Citace: Ján Garaj 01.11.2012, 18:38
Pán Vašák, nemusíte sa báť napísať, ....
Chápu, ale odsud po sem. Když jde o drobnosti, jako posunutí zásuvky, přidání zásuvky, světla atp. tak ano. Ale pokud dostanu od projektanta nepoužitelný cár papíru, proč bych to já měl po něm zadarmo předělávat? Tomu nějak nerozumím.
Milan Hudec:
Myšlenka p.Garaje mě naopak přijde velice zajímavá, a na otázku kdo by měl jako první odhalit neplatnou normu v projektu, zda realizátor, či až revizní technik nedokáži ani sobě jasně odpovědět
Jiří Schwarz:
Citace: Milan Hudec 01.11.2012, 20:02
Myšlenka p.Garaje mě naopak přijde velice zajímavá, a na otázku kdo by měl jako první odhalit neplatnou normu v projektu, zda realizátor, či až revizní technik nedokáži ani sobě jasně odpovědět
Vzpomeň si jak to někdy chodí a kolik lidí už jsem dokázal naštvat... (zle)
Milan Hudec:
Ale jo, ty se svým šťourám jednou vytáhneš Lenina z rakve, ale dumám jak by to mělo být legislativně čisté
Mirek Vašák:
To co jsem napsal platí o době před x lety a náhodou jsem se zrovna včera dozvěděl od jednoho bývalého kolegy, že se v té pořádající instituci změnili lidé a školení má již úplně jinou úroveň. Tak se nedivte, že nechci někoho poškodit.
Fakt je ten, že při mých prvních zkouškách si RT vjeli tak do vlasů, že jsme prchali, aniž by někdo věděl jak jsme u zkoušek dopadli. Normy létaly vzduchem a to doslova. Co RT to názor a jiný výklad téže normy. Šlo o písemné testy s tím, že je anulovali a brali se v potaz pouze ústní zkoušky.
Nějak jsem si myslel, že projektant navrhne řešení, elektrikář provede, za dozoru projektanta a RT zhodnotí práci obou, ale s tím jsem se setkal pouze na velkých stavbách. U RD je projekt sprosté slovo a není se kolikrát čemu divit.Dělat podle toho bych se bál to pak připojit na 4,5V baterii.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana