Co může být příčinou toho, že mi lustr stále svítí?
Jiří Schwarz:
Citace: Radek Červený 21.10.2012, 22:56
No ještě by se dalo zhasínat z postele střelbou do žárovek ze vzduchovky ...
Citace: Petr Liskar 21.10.2012, 23:12
Proč je hned rozbíjet? Prostě je jen střelbou povolujte/utahujte v závitu... ;)
Tak abyste si nemysleli, že jste objevili něco na "Nobelovku" - už jsem se setkal s nadšencem, který měl na nočním stolku "kuličkovku" a zhasínal s ní světlo tím že trefoval vypínač. Zeď kolem naznačovala, že ne vždy zhasne na první pokus...
Milan Hudec:
Takovou maličkostí bych se nevzrušoval a prostě ho nechal svítit, pouze při odjezdu na delší dobu shodim jistič at si sousedi nemysli že jsem pako, a mam vystaráno
Jiří Schwarz:
Citace: Milan Hudec 22.10.2012, 06:18
Takovou maličkostí bych se nevzrušoval a prostě ho nechal svítit, pouze při odjezdu na delší dobu shodim jistič at si sousedi nemysli že jsem pako, a mam vystaráno
No vidíš, a z "ameriky" se k nám dostává přesně opačný přístup - občas je třeba, aby doma něco svítilo i když odjedeš, aby to na první pohled nebylo tak jasné, že jsi pryč...
Jan Kostelný:
Pánové, ale tazatel nikde neuvádí, že by mu rekonstrukci dělala nějaká firma či elektrikář. o:-)
Martin Novák:
Citace: Kostelný 22.10.2012, 11:12
Pánové, ale tazatel nikde neuvádí, že by mu rekonstrukci dělala nějaká firma či elektrikář. o:-)
Ze mu tu rekonstrukci nedelal elektrikar je snad jasne uz z popisu "zavady"... 8-)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana