Kam zapojit vodič na ovládání od HDO do elektrokotle?
Jaroslav Holubek:
Tak jsem to včera zapojil a kotel vesele topí i na VT >:( P22 není v menu kotle přístupné (vůbec se nezobrazuje) takže by to muselo být nastaveno od výrobce.
Jaroslav Holubek:
Citace: Zdenek Hejčl 10.10.2012, 23:08
Nebo je tam klema umožňující běh při VT - na vyzkoušení a nebyla odstraněna.
klema by byla jedině na ovládání HDO pomocí rele, ale tam není ...
Jaroslav Holubek:
Citace: Jan Franěk 10.10.2012, 22:09
(poklona) (poklona) (poklona)
Ne tak docela. V okolí Benešova se pohybuji poměrně často. Zrovna zítra mě čekají Postupice a Vlašim. V minulém týdnu jsem navštívil Divišov a (přes kopec) Hvězdonice ;) ;)
Displej by měl neustále svítit, ať je tarif jaký chce. Ale během VT by měl být kotel blokován tak, aby se prostě nesepnul. Pokud Během VT sepne, je to chybně zapojeno.
tak to jsem netušil, že elektrikáři objíždějí světa kraj, rád doma uvítám jakéhokoliv "skutečného elektrikáře" a bude mít trpělivost se kouknout na tu "slátaninu"
Lukas Plachy:
Ano, parametr P22 není hned přístupný. Když se podíváte do manuálu kotle v kapitole 2.4 se dozvíte za jakých okolností lze menu zpřístupnit. Zrovna nedávno jsem podobný problém řešil u elektrokotle od Thermony. Vesele topil na VT. Byl tam nastaven z výroby výkon 2,5kW.
Jaroslav Holubek:
no oni v manuálu píšou že by to mělo být na zadní straně řídící jednotky, ale nějak se mi v tom nechce vrtat :-\ Kotel sepne až na max výkon i když je VT
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana