Kam zapojit vodič na ovládání od HDO do elektrokotle?
Jaroslav Holubek:
no Zásmuky jsou dost daleko, ale díky za tip. Kotel jsem teď zapojil jak jste radil tak jsem zvědavý ... Jen se ještě zeptam, pokud je to zapojeno dobře a teď momentálně jde VT tak kotel normálně zapne a bude reagovat až na další signál nebo by neměl vůbec neběhnout na topení ... jen displej a popřípadě čerpadlo
Jan Franěk:
Citace: Pavel Horský 10.10.2012, 19:34
Jasná volba: Jan Franěk elektro, Zásmuky.
Zadejte do Google a máte vyhráno.
(poklona) (poklona) (poklona)
Citace: Jaroslav Holubek 10.10.2012, 19:42
no Zásmuky jsou dost daleko, ....
Ne tak docela. V okolí Benešova se pohybuji poměrně často. Zrovna zítra mě čekají Postupice a Vlašim. V minulém týdnu jsem navštívil Divišov a (přes kopec) Hvězdonice ;) ;)
Citace: Jaroslav Holubek 10.10.2012, 19:42
... Jen se ještě zeptam, pokud je to zapojeno dobře a teď momentálně jde VT tak kotel normálně zapne a bude reagovat až na další signál nebo by neměl vůbec neběhnout na topení ... jen displej a popřípadě čerpadlo
Displej by měl neustále svítit, ať je tarif jaký chce. Ale během VT by měl být kotel blokován tak, aby se prostě nesepnul. Pokud Během VT sepne, je to chybně zapojeno.
Lukas Plachy:
Myslím, že tento elektrokotel umožňuje provoz i při VT. Lze to nastavit v menu kotle. Je to parametr P22.
Proto i při správném zapojení signálu HDO kotel může běžet. Setkal jsem se s tím, že to bylo z výroby takto nastaveno.
Zdenek Hejčl:
Nebo je tam klema umožňující běh při VT - na vyzkoušení a nebyla odstraněna.
IM:
Citace: Zdenek Hejčl 10.10.2012, 19:24
Joooooo, pak to není odborník....
Je, ale na brojlery. :D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana