ACTIVE 24 výrazně nedoporučuji využívat!

<< < (3/4) > >>

Roman Šafránek:
Nejsem si jistý, ale podle mě vytažení .COM domény z redemption period prostě stojí tyhle peníze a Active24 rozhodně není jediný registrátor, který si toto nechá zaplatit. Třeba regzone, 4200 s DPH, Joker.COM 125USD...

Navíc doména nejdříve expiruje a je cca 30 dní v renewal grace period, kdy její prodloužení stojí standardní poplatek, následně je v podstatě už smazaná, ale ještě po dobu cca 30 dní je právě v té redemption period kdy ji ještě není možné registrovat a původní majitel ji může zpět zízskat za ten nemalý poplatek.

V tomto případě by to asi dopadlo stejně u úplně všech registrátorů, A24 v tom je poměrně nevinně a majitel domény si za to může sám...

Miroslav Minařík:
Citace: Roman Šafránek  18.09.2012, 23:33

A24 v tom je poměrně nevinně a majitel domény si za to může sám...

Určitě si za to může majitel sám. Ovšem u jiných registrátorů existuje cena i poloviční!

Jinak abyste věděli jak taková doména končí pokud ji nezaplatíte:

Advance Domain Availability Notification:
We are writing to you today to notify you that ......com will be available by auction soon.  You are receiving this message, since you have a similar domain name
To confirm interest in owning this domain, fill out the simple form here: .....com

Sincerely,Alexander
Two Allen Center
1200 Smith Street
Houston, TX 77002
If you do not want more of these messages, please click the link above and follow instructions at the bottom of the page
When you laugh, be sure to laugh at what people do and not at what people are.

Tedy "jůstne",  máš to ošéfovaný!  (poklona)

František Grunt:
,  dovolte mi vyjádření ze strany ACTIVE 24.

každému zákazníkovi, který má u ACTIVE 24 jakoukoliv doménu posíláme s velkým časovým předstihem, 30 dní před expirací domény výzvu k platbě na prodloužení domény. Časovou rezervu volíme poměrně dlouhou, aby každý měl potřebný čas k zaplacení. 20 a 10 dní před expirací zasíláme ještě opakovanou výzvu k platbě, pokud nedojde k zaplacení a prodloužení domény. Pokud zákazník nezaplatí, má na to celý měsíc, spadne doména v den expirace do tzv. redemption period, odkud se dá ještě zachránit. Za vyjmutí z redemption period ale musí ACTIVE 24 platit nemalý poplatek regitsru gTLD domén, také je zde další náklad v podobě lidské práce, proto účtůjeme poplatek i klientům. K této situace však dojde až poté, co není doména prodloužena v řádném termínu.

František Grunt
ACTIVE 24

Aleš Dobrovolný:
Nechcu tady dělat reklamu, ale u wedos si platím virtuální server ( 1 procesor, 1G RAM, 30G HD, Apache s PHP a mysql),  mám tam na něm asi pět domén a další  mohu libovolně přidávat. To vše za asi 2500 za rok + samozřejmě roční platby za jednotlivé domény u NIC.cz.

Jirka Š. Svejkovský:
Tady se ale bavíme o situaci, kdy majitel domény jí nechal spadnout do kanálu a pak se diví, že za vytažení ven chce správce pár stovek. Mirku, věděl jsi o expiraci? Jestli ano, jsem na straně A24.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana