Jak měřit Foxtrotem zda je silový okruh zapnutý?

<< < (3/4) > >>

Martin Lichtenberg:
Modří už vědí!  (dance)
Pane Kurko  (poklona) , první přílohu jsem ještě stihl a jako nakopnutí to stačí.
Pane Doležale, vše je v katalogových listech včetně hystereze.
Pane Smílku, mám CP-1004, s proudovým relé už je mi to jasné, byť jako dočasná záležitost je to cenově na hranici možností.

Miroslav Minařík:
Citace: Pavel Smílek  13.09.2012, 21:33

To už se mi stalo i jako přihlášenému. Po reloadu stránky druhý den přílohy zase byly. Někde v Matrixu je chybička, záměr to nebude.  ;)

Hlásil chybičku někdo Radimovi nebo si tu tutláte mezi sebou?  (dabel)

Jiří Schwarz:
Citace: Miroslav Minařík  14.09.2012, 07:07

Hlásil chybičku někdo Radimovi nebo si tu tutláte mezi sebou?  (dabel)

To už je taková národní povaha - raději dlouze diskutovat o tom, že "je něco špatně",  než říci kamarádovi "máš tam chybu"...

Jan Alin:
Citace: Miroslav Minařík  14.09.2012, 07:07

Hlásil chybičku někdo Radimovi nebo si tu tutláte mezi sebou?  (dabel)

Těžko se hlásí chyba, která nejde s jistotou zopakovat. Poslední zhruba měsíc mám také nepravidelné problémy s tím, že ne vždy se zobrazí to, co očekávám. Netýká se to ovšem jen jednoho webu, tak myslím že problém bude globálnější.  

Crossi:
Citace: Martin Lichtenberg  13.09.2012, 15:51

Chci v rámci měření Foxtrotem zaznamenávat i to zda jsou některé silové okruhy zapnuté. Foxtrot tyto okruhy sám neřídí. Jedná se o dočasnou záležitost, tak mě napadlo zda neexistuje něco jako používá energomonitor. cz v provedení kde by stačilo jen protáhnout čidlem fázi a čidlo připojit k AI vstupu. Stačí mi sledovat zapnuto/vypnuto - hranice je cca 200mA.

Další varianta by byla Měřící transformátor proudu s poměrem 1000:1 a připojení do analogového proudového vstupu. Výhodou by bylo nepřetržitý dohled nad protékajícím proudem...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana