Jak měřit Foxtrotem zda je silový okruh zapnutý?
Martin Lichtenberg:
Modří už vědí! (dance)
Pane Kurko (poklona) , první přílohu jsem ještě stihl a jako nakopnutí to stačí.
Pane Doležale, vše je v katalogových listech včetně hystereze.
Pane Smílku, mám CP-1004, s proudovým relé už je mi to jasné, byť jako dočasná záležitost je to cenově na hranici možností.
Miroslav Minařík:
Citace: Pavel Smílek 13.09.2012, 21:33
To už se mi stalo i jako přihlášenému. Po reloadu stránky druhý den přílohy zase byly. Někde v Matrixu je chybička, záměr to nebude. ;)
Hlásil chybičku někdo Radimovi nebo si tu tutláte mezi sebou? (dabel)
Jiří Schwarz:
Citace: Miroslav Minařík 14.09.2012, 07:07
To už je taková národní povaha - raději dlouze diskutovat o tom, že "je něco špatně", než říci kamarádovi "máš tam chybu"...
Jan Alin:
Citace: Miroslav Minařík 14.09.2012, 07:07
Těžko se hlásí chyba, která nejde s jistotou zopakovat. Poslední zhruba měsíc mám také nepravidelné problémy s tím, že ne vždy se zobrazí to, co očekávám. Netýká se to ovšem jen jednoho webu, tak myslím že problém bude globálnější.
Crossi:
Citace: Martin Lichtenberg 13.09.2012, 15:51
Chci v rámci měření Foxtrotem zaznamenávat i to zda jsou některé silové okruhy zapnuté. Foxtrot tyto okruhy sám neřídí. Jedná se o dočasnou záležitost, tak mě napadlo zda neexistuje něco jako používá energomonitor. cz v provedení kde by stačilo jen protáhnout čidlem fázi a čidlo připojit k AI vstupu. Stačí mi sledovat zapnuto/vypnuto - hranice je cca 200mA.
Další varianta by byla Měřící transformátor proudu s poměrem 1000:1 a připojení do analogového proudového vstupu. Výhodou by bylo nepřetržitý dohled nad protékajícím proudem...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana