Mohu připojit autoledničku na klasickou 230V zásuvku přes adapter?

(1/3) > >>

Jan Matoušek:
Potřebuji si zapojit autolednici na koleji na klasickou 230V zásuvku. Sháněl jsem adaptér na autozástrčku, ale nesehnal jsem žádný, který by to utáhl (12V, 48W, max 4A - daly se sehnat pouze do 2A). Proto jsem to vyřešil připojením přes čokoládu na klasický notebookový adaptér (max 100W, max 5A, přepínač na napětí v rozmezí 12V-19V). Autolednička funguje. Jsem v zásadě laik, jsou nějaká rizika tohoto zapojení? Nehrozí nějaké vyhoření či zkrat?

Jiří Schwarz:
Co na to správce koleje?
Je to již několik málo let, co jsem dělal revizi na zdroj k notebooku a nabíječce na mobil, aby ji majitelka mohla používat na koleji...

František Šohajda:
Také jsem dělal minulý týden revize pro kadeřnice, které mají svůj strojek a fén na škole....bez toho nemohou dělat na praxi svou práci....
Školy šetří, nekupují stroje hromadně pro výuku !!Každý si ji musí koupit za svoje many.. :'(

Milan Hudec:
Citace: František Šohajda  09.09.2012, 15:19

Také jsem dělal minulý týden revize pro kadeřnice, které mají svůj strojek a fén na škole....bez toho nemohou dělat na praxi svou práci....
Školy šetří, nekupují stroje hromadně pro výuku !Každý si ji musí koupit za svoje many.. :'(

Doufám, že jste dostal slevu na úpravu svého účesu (dance)

-George:
A internet, znáte? srovnanicen.cz/q/Adapter%20230V%2012V%20pro%20chladici%20boxy/

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana