Jak zapojit domovni telefon 4 FP 210?
Karel Přistoupil:
4FP 210 je starší provedení DT. Dnes ho nahrazuje 4FP 211. Zapojení se odvíjí ještě podle dalších okolností. Pokud tomu nerozumíte, divím se, že to chcete zapojovat sám. Ale, kdo chce kam........... .... Návody najdete na netu. Odkaz na jeden přikládám. Jestli vám to nepůjde, milerád vám to za rozumnou cenu zapojím ;)
Radek Červený:
Jednou kolega dohledával závadu v systému DT. Bylo s tím docela dost práce, než vylučovací metodou došel k bytu, kde byla tzv. nálepka "NAPADENO KUTILEM" a kde díky neodbornému zásahu laika došlo k odstavení systému v celém domě.
Byt odpojil na chodbě, opravu jsem předal a poslal fakturu. Kutil byl posléze poněkud mrzutý, neb mu fakturu za opravu dalo SVJ k úhradě :)
A TO SE VYPLATÍ...... ;D :D ;D
Daniel Hudzík:
Citace: Radek Červený 16.08.2012, 07:42
Jednou kolega dohledával závadu v systému DT. Bylo s tím docela dost práce, než vylučovací metodou došel k bytu, kde byla tzv. nálepka "NAPADENO KUTILEM" a kde díky neodbornému zásahu laika došlo k odstavení systému v celém domě.
Byt odpojil na chodbě, opravu jsem předal a poslal fakturu. Kutil byl posléze poněkud mrzutý, neb mu fakturu za opravu dalo SVJ k úhradě :)
A TO SE VYPLATÍ...... ;D :D ;D
Jo jo, DT to je niekedy alchymia. Zvlast v palelakoch, ked ten isty vodic je na 2 poschodiach cerverny, na 3 zeleny a vo zvysku hnedy:)
Miroš Jan:
Už je při vyslovení DT (zle) a osypu se jak při neštovicích a (cryi)
Vítězslav Vaněk:
Složité telekomunikačn í zařízení mě neopdusilo tak jako někdy DT z neoznačenýma pěti drátama. (zle)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana