KOPOS se jen leskne!

(1/2) > >>

Tým Elektrika:
KOPOS se jen leskne!
VIDEOKLIP: KOPOS se jen leskne! V dubnu a květnu 2012 proběhlo v Koposu zateplování a zevní úpravy výrobní haly, administrativn í budovy a jídelny. Výrobní hala prodělala změnu vytápěcího systému a dostala teplovzdušné rekuperační jednotky. Proběhlo celkové zateplení obvodového pláště, výměna oken, dveří a ...
Zdroj: zde...

Zdroj: zde...

Co vás napadá v souvislosti s touto informací?
KOPOS se jen leskne!

Radek Červený:
Tak to už bude stát KU 68 nejméně 8 ká, co?  (zle)

Jsem zlý duch, nechápu, jak tuzemské "tradiční" výrobky s desetiletími zaplaceným vývojem mohou být stále dražší jak výrobky výrobců, které se vezou kamionem přes půl evropy. A mnohdy i s lepšími užitnými vlastnostmi  ;)

Mirek Vašák:
Že bych nebyl sám kdo si všiml, že krabičky KOPOS ztrácejí na pevnosti? No uvidíme, třeba pomůže to zateplení fasády.
 ;) ;)

Jaroslav Borovec:
Citace: Mirek Vašák  12.08.2012, 17:03

Že bych nebyl sám kdo si všiml, že krabičky KOPOS ztrácejí na pevnosti? No uvidíme, třeba pomůže to zateplení fasády.
 ;) ;)

Co to je zase za výkřik? Je to půl roku co se to tu tvrdilo o jejich lištách. Když se půjdete podívat do výroby, tak zjistíte, že není důvod, proč by pro změnu krabice měly ztrácet na pevnosti.
Pokud je stejná forma a složení materiálu se tak přísně kontroluje, pak mi vysvětlete důvod.

Citace: Radek Červený  11.08.2012, 18:47

Tak to už bude stát KU 68 nejméně 8 ká, co?  (zle)

... nechápu, jak tuzemské "tradiční" výrobky s desetiletími zaplaceným vývojem mohou být stále dražší jak výrobky výrobců, které se vezou kamionem přes půl evropy. A mnohdy i s lepšími užitnými vlastnostmi  ;)

Tak zkuste podnikat v této branži a pochopíte to velmi rychle. Vývoj stojí hodně, napodobení podstatně méně.

Lukáš Malík:
To není výkřik, ale zřejmě praktické zkušenosti. Všiml jsem si toho taky. Už beru jiného výrobce.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana