Teče ethernet přes fázi?
Fuk Tomáš:
Citace: Zdenek Rajmont 29.06.2012, 16:15
Funguje to, nicméně jsem během 2leté záruční doby 3 adaptéry reklamoval ...
Mám podobnou zkušenost.
Václav Pešek:
az určitých příhodných podmínek to funguje, pokud vám stačí reálná přenosová rychlost cca 5Mbit.....
to UTP pokaždé někam schováte.... byť já jsem toto nepodcenil a mám v každé místnosti dvě přípojky... jednu i v garáži, (přesto jsem zde byl označen za lempla jelikož nemám LAN na záchodě a v koupelně :-) )
Miroslav Minařík:
Citace: Václav Pešek 01.07.2012, 16:06
az určitých příhodných podmínek to funguje, pokud vám stačí reálná přenosová rychlost cca 5Mbit.....
to UTP pokaždé někam schováte.... byť já jsem toto nepodcenil a mám v každé místnosti dvě přípojky... jednu i v garáži, (přesto jsem zde byl označen za lempla jelikož nemám LAN na záchodě a v koupelně :-) )
Tak tedy v garáži ji nemám! Ale co pokoj tak dvě! Moje pracovna šest.
Ján Garaj:
Tak tú kúpeľňu vám tolerujem, ale ten záchod, to je vrchol nezodpovednost i, no, no no!
Václav Pešek:
Minařík: kuchyně 2x, OP 2x, ložnice 2x, dětský pokoj 4x, garáž zatím 2x, ale ten jeden protáhnu do kotelny, až budu pro garáž dělat topení
.. v garáži ji mám proto, že se hrabu ve veteránech, starejch motorech apod... a takovej NB se staženou příručkou k seřizování na obrazovce, lepší než vytištěný zamaštěný lejstro, který nakonec furt hledám....
naposled jsem to využil při téměř generální opravě motoru traktoru Zetor 3011...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana