Teče ethernet přes fázi?
Martin Novák:
Citace: Zdeněk Mazač 02.03.2016, 17:57
V ČR je tato technika velmi málo využívána.
Rekl bych DIKY BOHU. Jsem dlouholety radioamater a kdyz na spektrum analyzeru vidim, jaky bordel dokaze udelat na kratkovlnnem pasmu jediny barak s s firmou co ma PLC konektivitu uvnitr, je mi do breku. Na baterkovy transciver s vykonem par watt mam na KV potvrzena spojeni s pulkou sveta. A tady nekdo schvalil sirokopasmovou rusicku KV vysilajici do kilometru dratu nad mestem...
Martin Novák:
Citace: Václav Pešek 01.07.2012, 16:06
(přesto jsem zde byl označen za lempla jelikož nemám LAN na záchodě a v koupelně :-) )
Ale to je chyba. Doufam, ze tam mate alespon zasuvku...
Vlado Konrád:
Většina powerline funguje dnes už přes nulu... ne všechny tedy...
Citace: Jirka Š. Svejkovský 12.11.2019, 07:15
Jak? Nikde jsem nenašel bližší info.
Pripojíte do zásuvky. Ako druhý vodič použijete rozvinieté vodiče poľného telefónu k miestu, kde potrebujete signál.
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Vlado Konrád 12.11.2019, 13:39
Většina powerline funguje dnes už přes nulu... ne všechny tedy...
Pripojíte do zásuvky. Ako druhý vodič použijete rozvinieté vodiče poľného telefónu k miestu, kde potrebujete signál.
Omlouvám se, ale nerozumím řeči vašeho kmene. Tím nemyslím Slovenštinu, té rozumím dobře.
Miroslav Hlaváč:
1: Jedná se o nepovolené vysílání i když po drátech tento způsob není v ČR povolen -Radiokomunikační zákon.
2. Vyzařování nežádoucích frekvencí do el sítě viz.1.
Způsobování rušení dalším subjektům-tamtéž
Pokud někdo způsobí jinému škodu tímto způsobem...můž e být potrestán pokutou až do výše 500 000 nebo podmíněným trestem.. atd .. a k náhradě škody...do 10 000 000Kč
nebo i výše dle způsobené škody
Radiokomunikač ní zákon.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana