Teče ethernet přes fázi?

<< < (3/9) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Mě na to stačí Wifi.

Miroslav Minařík:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  01.07.2012, 21:52

Mě na to stačí Wifi.

Na co ti stačí wifi? To stačí na pár lehčích zařízení. Wifi tady máme čtyři APN pro hosty a mobilními věcmi, ale videotelefony a ty datový toky co tu běhají mezi servery a stanicemi po wifi to asi ne.

Jen Apple TV už potřebuje "n"kovou wifi jinak čekáš a čekáš. Ještě abych tam honil provozní data. Brrr.
Zlatý kabely! (Schrack STP CAT7) Již deset let!

Jiří Schwarz:
Citace: Miroslav Minařík  01.07.2012, 21:58

Na co ti stačí wifi? To stačí na pár lehčích zařízení. Wifi tady máme čtyři APN pro hosty a mobilními věcmi, ale videotelefony a ty datový toky co tu běhají mezi servery a stanicemi po wifi to asi ne.

Jen Apple TV už potřebuje "n"kovou wifi jinak čekáš a čekáš. Ještě abych tam honil provozní data. Brrr.
Zlatý kabely! (Schrack STP CAT7) Již deset let!

Dobrá.
Ale ve vztahu k původnímu dotazu pokud něco neproženu dostatečně dobře WiFinou, která mi chodí až 54Mb, tak to tím adaptérem nepojede vůbec...

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Miroslav Minařík  01.07.2012, 21:58

Na co ti stačí wifi?

Místo toho adaptéru. Dá se přes to normálně brouzdat, koukat na filmy v normálním rozlišení, poslouchat rádio.  Jinak mám samozřejmě taky strukturku CAT5.

Petr M:
Jenom bych dodal, že power line je hodně citlivá na rušení a pokud má soused nějaký samo domo dělaný točivý stroj, paket se doručí až na 37. pokus a celková přenosovk je jenom zlomkem ze zlomku z WiFi...  (zle) Navíc stačí, aby si ten samý bazmek pořídilo několik lidí v ulici přenosovka spadne ještě víc.

Další fakt je, že svoje data nevystavuju tak, aby byly vidět. Do UTP nebo optiky se dostává o poznání hůř, než do dat na 230V nebo do WiFi...

Jinak u mě taky primárně jede kabeláž C5e a všechno kromě WiFi AP, TV a routeru ven je na 1GB/s. WiFi jenom šifrovaná pro netbook a mobily.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana