Jaké jsou mozne priciny, kdyz vybojka jen zhavi?

(1/3) > >>

Jaroslav Dudek:

Jaké jsou mozne priciny, kdyz vybojka jen zhavi?

Predradnik je v poradku, jelikoz mam dva nove a vybojka je odzkousena jinde a je take v poradku. Vedeni od zazuvky je take v poradku, mezi zasuvkou a predradnikem a predradnikem a vybojkou je 1,5m 3x2,5.

Jiří Buben:
Co je to za výbojku? Nízkotlaká sodíková, či jiná? A co zapalovač ten to má nebo ne? Jestli že ano, zkoušel jste jej měnit?

Jaroslav Dudek:
Jedná se o výbojku Philips, 400W metalhalidovou, předradnik je komplet od ETI. U prvniho jsem myslel ze byl vadny, i kdyz byl novy, napsal jsem prodejci  ten mi poslal druhy, novy, ale dela totez. Jeb bzučí, vybojka zhavi, ale ani po 4 minutach se intenzit nemenila a dale jen zhavila

Jiří Buben:
Pokud si dobře rozumíme, tak Vaše svítidlo bude mít zabudován u výbojky takzvaný zapalovač. Pravděpodobně bude problém v něm. Ale nedoporučuji vám se v tom vrtat, protože na zapalovacím výstupu zapalovače se může objevit vysoké napětí!! Viz. příloha. Nic tam neměřte!!.

Jaroslav Dudek:
Ano, předřadník má vše potřebné v sobě, řipojuje se k nemu jen vstupni napeti a na vystup vybojka. V predradniku by to byt nemelo, jak rikam, mam druhy, novy, ktery byl u prodejce vyzkousen. napadl mne pripadny problem v rozvodne  siti. Da se nejak toto overit?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana