Je blesk opravdu nevyzpytatelný?

(1/7) > >>

Krýdl Petr:
Při sledování dnešních večerních zpráv na komerční stanici (TV Noha) mne zaujala zpráva amatérského záběru fotbalového mužstva radujícího se z postupu z okresního přeboru do vyšší soutěže a najednou se na záznamu objeví světelný výboj - zpravodaj uvádí že blesk.
Z úhlu pohledu záběru blesk udeřil za nastoupené mužstvo, co mne ale nejde na rozum je to, že ihned za hřištěm jsou po levé straně obytné domky, po pravé straně vysoký strom, ale blesk si vybral rovnou plochu hřiště.
Že by v to místě zásahu byla zakopaná zlatá žíla českého fotbalu?
Jelikož pracuji trenérsky v podobném klubu na amatérské úrovni, doporučuji místním borcům vykopat tuto zlatou žílu a doplnit klubový rozpočet, nebo-li nespoléhat na přísun peněz z FAČR.
Nebo to celé byla opět mystifikace veřejnosti stylem společnosti ZTOHOVEN?

Fuk Tomáš:
A protože se jedná o zpravodajství TV Noha, hovoří se tam o úderu blesku za fotbalisty, zatímco na záběru je vidět i předcházející slabší úder před fotbalisty. Slabší, zato mnohem blíž.
Ti hoši se podruhé narodili.

František Šohajda:
Popisovali, že měli nějaké brnění po těle...
To by mohlo být tím, že "děkovali" a stáli celkem nohami u sebe.... :-\

Ižák Ctibor:
Nebude to len fotomontáž? ;D ;D ;D

Vlastimil Laube:
Osobně jsem taky zažil úder blesku, který moc neodpovídal mojí představě toho jak by to mělo probíhat - seděli jsme na zahrádce u občerstvení vedle fotbalového hřiště, které bylo v údolíčku s celkem příkrými stráněmi a na nich vysokými stromy, blesk praštil do úplně nejnižšího místa přímo na ploše hřiště cca 10m od kovové brány, bylo vidět jak odlítla trocha drnů, na místě úderu vznikl ďolíček...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana