Jak se vám líbí web firmy Schmachtl?

<< < (2/2)

Radek Červený:
Citace: Jozef BABJAK  11.06.2012, 11:23

Áno, s tým súhlasím. Namiesto nič neriešiaceho nariekania tu na portáli ste mohli zdvihnúť telefón, zavolať do tej firmy, vyžiadať si potrebné informácie a upozorniť ich, že ste ich na stránke nemohli nájsť.  >:(

Naprostý souhlas  ;) To jsem také udělal, bohužel se nikdo včera odpoledne nechtěl se mnou bavit. Já vím, že v určitých zeměpisných šířkách je to divné v neděli pracovat, o to více rád pracuji s firmami, které dokážou dát na web vyčerpávající informace  ;)

Jaroslav Hasala:
Citace: Radek Červený  11.06.2012, 10:50

Prostě kdo chce, hledá jak, kdo nechce, hledá proč  (zle)

U nás se říká :

Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody ...  :)

Jan Alin:
Mají to nějak porouchané, vyhledávání funguje tak jak by nikdy nemělo. Po zadání slova INSET do vyhledávání se nic nenajde, pokud ovšem zadám slovo trubky tak najde pár výsledků a lze kliknout na odkaz ohebné trubky a tam jsou, v odkazu na pdf katalog jsou i dodatečné údaje  :). 
Dodavatel webu je dle úvodní stránky firma NOTIA takže už vím u koho si stránky neobjednat.  ;)

Jan Alin:
Citace: Jaroslav Hasala  11.06.2012, 14:41

Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody ...  :)

Tak tohle jsem naposled slyšel říkat mladého perspektivního manažera když hledal způsob, jak obejít bezpečnostní předpisy a tím vykázat úsporu. Jeho podřízenému jsem nezáviděl, narozdíl od pana šéfa totiž problematice slušně rozuměl. ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana