Co je horší? Souběh nn a dat nebo jejich křížení?

<< < (3/5) > >>

Milan Hudec:
Nedalo mě to.
CYSY 3x1,5 15m zatěžováno 20A po dobu 6hod.
 teplota okolí 20 C
uložen "volně na podlaze (koberci)

teplota pláště nepřesáhla 38C
teplota izolace vodičů nepřesáhla 43C
teplota vodičů nepřesáhla 53C

pro měření kabel odizolován cca v polovině své délky v délce 0,5m

Daniel Hudzík:
Citace: Milan Hudec  08.06.2012, 16:12

Nedalo mě to.
CYSY 3x1,5 15m zatěžováno 20A po dobu 6hod.
 teplota okolí 20 C
uložen "volně na podlaze (koberci)

teplota pláště nepřesáhla 38C
teplota izolace vodičů nepřesáhla 43C
teplota vodičů nepřesáhla 53C

pro měření kabel odizolován cca v polovině své délky v délce 0,5m

Dufam, ze hasicov si mal na blizku  ;)

Ale inak, bod  (jednicka)

Daniel Hudzík:
Citace: Mirek Čech  07.06.2012, 23:50

Topím plynem takže přímotop nehrozí.Když se kouknu na normální prodlužku tak většinou čtu 3*0.75 max 10A? takže kde je chyba vlastně?
V tomto případě selhalo více lidí 16 A jistič by tedy v rozvodní skřínce neměl co dělat nebe se pletu? A nebo výrobci prodlužovaček se nás chtěji plánovaně zbavit?

Predlzovacka je primarne urcena ako docasny privod volne ulozeny a hlavne kontrolovateln y pocas doby pouzivania. Preto za istych okolnosti nemus byt v "plnom" priereze.

Mirek Čech:
Citace: Daniel Hudzík  08.06.2012, 16:45

Predlzovacka je primarne urcena ako docasny privod volne ulozeny a hlavne kontrolovateln y pocas doby pouzivania. Preto za istych okolnosti nemus byt v "plnom" priereze.

Dobře to dává smysl takže tedy když to bude liště je to špatně ale kdyby ležela volně na zemi tak je vše v pořádku? Jestli jsem to dobře pochopil .

Daniel Hudzík:
Citace: Mirek Čech  08.06.2012, 17:34

Dobře to dává smysl takže tedy když to bude liště je to špatně ale kdyby ležela volně na zemi tak je vše v pořádku? Jestli jsem to dobře pochopil .

Kazdy vyrobok sa musi pouzivat v sulade s pokynmi vyrobcu. Ziadna ina odpoved neexistuje. Ak vyrobca tej vasej umoznuje dat ju do listy, preco nie. Ale lista = pevny rozvod kde plati minimalny prierez 1.5mm2 a xy dalsich ustanoveni.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana