Nová generace klešťových multimetrů
Tým Elektrika:
Nová generace klešťových multimetrů. Francouzská firma Chauvin Arnoux právě přichází s novou generací klešťových multimetrů vycházející z koncepce úspěšné řady modelů Fxx, avšak nabízející celou řadu nových a inovovaných funkcí. Z nabídky celkem jedenácti modelů si jistě vybere i ten ...
Zdroj: zde...
Co vás napadá v souvislosti s touto informací?
Jiří Schwarz:
Už jste zkoušeli klešťový ampérmetr a "otevřenými kleštěmi"?
Nemají pohyblivé kleště, ale jen jakési "Céčko", do rozvaděče perfektní přístroj.
Ale nedělá to každý výrobce, nevím, jestli sem mohu napsat jaký mám, aby to nebyla nedovolaná reklama.
Zdenek Hejčl:
Ano mám jej a používám tzv: vidličku na vodiče. :)
Je to 2300 R.
Jiří Schwarz:
Citace: Zdenek Hejčl 22.05.2012, 19:27
Ano mám jej a používám tzv: vidličku na vodiče. :)
Je to 2300 R.
Mám stejný.
Původně jsem v Plzni na Elektrofestu obdivoval podobný, v červených barvách firmy B..., ale ten neumí DC a i to se u nás občas hodí.
dolac:
Citace: Jiří Schwarz 22.05.2012, 17:54
Už jste zkoušeli klešťový ampérmetr a "otevřenými kleštěmi"?
Nemají pohyblivé kleště, ale jen jakési "Céčko", do rozvaděče perfektní přístroj.
Ale nedělá to každý výrobce, nevím, jestli sem mohu napsat jaký mám, aby to nebyla nedovolaná reklama.
Veľmi pochybujem o presnosti takéhoto prístroja, a to najmä pri meraní v spleti káblov s rôznym zaťažením. Vplyvom veľkého rozptylového poľa týchto klieští, môže byť chyba merania na vodiči s nižším zaťažením možno aj 100% a viac.
Ale hlavne že to má TrueRMS.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana