Lze při spojkování tvarovat trasu jednou položeného 22-AXEKCE?

<< < (2/2)

Petr Doležal:
"Všechny vodiče byly uloženy v těle mostní konstrukce u Loděnice," nastínila krajská policejní mluvčí"
Píší, že bez proudu byla čtvrtina Přerova a tisíce domácností, takže půjde o poruchu kabelu vn. Docela by mě zajímalo stavební provedení dutiny v mostě, zda se nemohla ev. posunem při pokládce narušit celistvost vrchního pláště a vlhkost z řeky udělala své. Také by mě zajímala teplota při pokládce, zda se kabel nekladl při zimním šturmování.
To, že by kabel před montáží byl třeba uskladněn na bubnech 3 roky na volném prostranství, vystaven slunci, mrazu atd. snad raději nepřipouštím.

Daniel Hudzík:
Nedavno sme riesili podobnu situaciu, cca 20rocne AXEcko pod chodnikom naspojkovane a vyhnute do praveho uhla.. uz tak funguje cca 3mesiace. Ale kable boli v dobrom stave aj na pohlad.. Bude velmi zalezat od miestnych podmienok (skladovanie kabla pred pokladkou)

Jirka Š. Svejkovský:
Kdysi mi bouchnul nn kabel provizorně natažený pod účkem přes šotolinovou cestu. Příčina? Jak přes profil jezdila technika, docházelo k drobným pohybům kabelu a k jeho tření o okolí. Nakonec se prodřel. Stokrát nic umořilo osla. Most se pohybuje ...

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana