Ako uzemnit konstrukciu anteny na stavbe bez bleskozvodu?

<< < (2/3) > >>

Jiří Schwarz:
Pozvěte si nějakého odborníka, aby to posoudil na místě.
Neuzemněná anténa může být nebezpečná i když je "schovaná" v ochranném prostoru hromosvodu.
Takhle na dálku se nedá zodpovědně vymyslet řešení "s minimem rizik" za rozumnou cenu

Oldřich Morávek:
Tak mě tak napadá, jestli chcete něco zemnit, máte vůbec provedený zemnič a v patřičné kvalitě?
Chytat blesky a pak nevědět co s nima je špatný sport.
Dejte na radu kolegy Schwarze, tohle nejde řešit na dálku. Musí se posoudit stavba jako celek.

Jan Alin:
Citace: Oldřich Morávek  11.04.2012, 22:56

Chytat blesky a pak nevědět co s nima je špatný sport.

Pytlovat a na trh s tím.  :D

Jiří Schwarz:
Citace: Jan Alin  11.04.2012, 23:16

Pytlovat a na trh s tím.  :D

Nějakou rychlonabíjecí baterii do "EUTA",  pořádnou anténu, jezdit v bouřce po kopcích,...

A teď jsem asi přišel o balík peněz - mohl jsem uzavřít nějakou dohodu s výrobci aktiváků a prodat to jako patent - Euto nabíjené aktivákem...  (dance)

Jan Alin:
Citace: Jiří Schwarz  12.04.2012, 20:58

A teď jsem asi přišel o balík peněz - mohl jsem uzavřít nějakou dohodu s výrobci aktiváků a prodat to jako patent - Euto nabíjené aktivákem...  (dance)

Copak tohle je vtip, ale dnes bylo ve zprávách zařízení které si načerno montují do aut a vyrábí za jízdy z vody vodík který snižuje spotřebu pohonných hmot. Pokud to funguje takhle, tak nevidím důvod proč by to nemohlo fungovat udělané pořádně a s homologací. Copak nám asi vzniká spalováním vodíku.  o:-)

Zaslechl jsem to jen odvedle z pokoje takže netuším souvislosti, třeba je to jen kachna, již delší dobu zprávy cíleně nesleduji protože mě to vždy vzalo náladu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana