Podle jaké normy revidovat pojízdnou prodejnu?
Josef Nosek:
ČSN 33 2000-7-717 ed.2 nahrazuje minulou od 1.10.2012. Asi bude záležet na tom, jestli je to nová pojízdná prodejna, nebo 20 roků stará.
David Hruda:
díky, 7-717 je ta správná. V edici 2 už nemá v názvu "Mobilní nebo transportovate lné buňky" , ale "Pojízdné nebo přepravitelné jednotky".
Prodejnu jsem ještě neviděl, po telefonu mi sdělili, že je starší, ale někdo to prý nějak předělával.
David Hruda:
článek 717.1 Rozsah platnosti v edici jedna říká, že se netýká pojízdných prodejen. :(
V edici 2 již tato věta není. Takže asi 7-754 a 7-721, ale celé se mi to zdá nějaké kostrbaté... :'(
Jozef BABJAK:
Ak je tá pojazdná predajňa takto navrhnutá a vyrobená, mal by vedieť výrobca, podľa čoho to projektoval v tom čase. Od toho by sa dalo odpichnúť a prípadne "pritvrdiť" podľa aktuálnych noriem tam, kde by mohol byť pôvodný návrh nebezpečný. Ak je tá pojazdná predajňa len v garáži na rohu prerobená dodávka, môže to byť holt problém.
Jiří Buben:
Citace: David Hruda 21.03.2012, 13:51
článek 717.1 Rozsah platnosti v edici jedna říká, že se netýká pojízdných prodejen. :(
V edici 2 již tato věta není. Takže asi 7-754 a 7-721, ale celé se mi to zdá nějaké kostrbaté... :'(
Že bych to poplet? Budu si muset tuto normu připomenout večer před spaním. ::)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana