Je shnilý sloup problém ČEZu nebo spotřebitele?
Zdenek Hejčl:
Průchodné by to bylo:
1/ nahlaste poškození vašeho majetku nástřešákem ( poškodil nosnou zeď, nebo trám) vlivem větru. Je to jejich majetek, který musí spravovat. Jim patří přípojka až do pojistkové skříně.(HDS)
2/ Můžete taky nahlásit obavu o bezpečný pohyb kolem jejich sloupu, za zhoršených povětrnostních podmínek. (za větru)
A uvidíte co se bude dít. o:-)
Já jsem taky nahlásil vytržení konzole na stěně domku u matky - žádné vybavování přes call centrum, voláno na poruchovku.
Chlapci přijeli pokoukalí a za pár dní byl nový sloup. Nástřešák zrušen. ;D
Martin Chládek:
Díky za radu, pane Vašáku! :) Myslíte, že to projde i poté, co jsme žádali o přeložku? Nebudou tvrdit, že jsme to udělali schválně?
Mirek Vašák:
Citace: Martin Chládek 13.03.2012, 12:36
Díky za radu, pane Vašáku! :) Myslíte, že to projde i poté, co jsme žádali o přeložku? Nebudou tvrdit, že jsme to udělali schválně?
Aby nedošlo k nějakému nedorozumění. Myslel jsem to nějak podobně jako pan Hejčl. Zavolat na poruchy v nějakém větrném počasí s tím, že máte strach aby sloup na něco nebo někoho nespadl, případně neshodil celý štít. Pokud s tím nebudou chtít nic mít tak řekněte, že uvědomíte policii o podezření na obecné ohrožení. Tedy pokud je stav opravdu havarijní.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana