Je nutné absolvovat přípravný kurz RT?

<< < (2/2)

Milan Karvánek:
Podle dnes platných podmínek TIČR jistě ne.
Podle zdravého rozumu a zkušeností osobních i kolegů, rozhodně ano!
Osobně jsem absolvoval kdysi první kurs, který trval dokonce 127,5 hod (1 měsíc) a byl internátní (rozprostřeno v čase po týdnech, trval skoro čtvrt roku). Pro úplný začátek to bylo  to nejlepší. co jsem kdy zažil. Potom asi 6 měsíců pravidelný zácvik s opravdu zkušeným kolegou, to mi dalo snad nejvíc. A potom teprve zkoušky, i tak jsem napoprvé propadl. Ale to byla ještě jiná doba a práce i život se bral vážně a být RT mělo opravdu dobrý zvuk, né jako dnes  (zle)

Milan Hudec:
Citace: Milan Karvánek  12.03.2012, 09:09

a být RT mělo opravdu dobrý zvuk, né jako dnes  (zle)

Baštíme pouze svoje shilé ovoce které jsme si sami uskladnili v nevhodných prostorách různých neúspěšných elektrospolků.

K tématu:
Rozdíl je vlastnit papír a být revizák, to první se dá zvládnout za několik týdnů, to druhé za několik let.

Milan Karvánek:
Citace: Milan Hudec  12.03.2012, 09:15

Baštíme pouze svoje shilé ovoce které jsme si sami uskladnili v nevhodných prostorách různých neúspěšných elektrospolků.

Ale! Tos vyslovil takovou pitomost, že tomu snad ani sám nemůžeš věřit. Pročpak se zde stále někdo snaží popírat pravou příčinu současného stavu?

Milan Hudec:
Citace: Milan Karvánek  12.03.2012, 10:13

Ale! Tos vyslovil takovou pitomost, že tomu snad ani sám nemůžeš věřit. Pročpak se zde stále někdo snaží popírat pravou příčinu současného stavu?

No vidíš a já jsem přesvědčen, že se mě zrovna tento přísvěvek povedl. :)

František Šohajda:
Citace: Petr Jan Konop  11.03.2012, 20:25

Je nutne absolvovat přípravný kurz RT nebo je vhodné samostudium?

Pokud se v tom moc nevyznáte, doporučuji obojí ! (dance)
Znám případ, kdy pracovníkovi 2 kurzy nestačily ! (zle)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana