Není nová verze Sichr 12.00 pomalejší?
Václav Iljaševič:
Moderátor: Přečtěte si prosím pravidla diskusí ještě jednou a pozorněji. (poklona)
Po otevření programu Sichr ještě verze 11.02 mi program nabídl novější verzi Sichr 12.00, po úspěšné instalaci, tedy aktualizaci programu
se mi vše jevilo v pořádku.
Ale zdá se mi pomalejší a např. tabulky pro výběr zdrojů bliká, asi chyba v grafice.
Nemá někdo podobný problém který už úspěšně vyřešil, nebo je to jen v mém počítači?
Na domovských stránkách o tomhle problému nic nepíšou ...
Petr Doležal:
Mám stejný problém, zatím neřešený
Miroš Jan:
Já, tam žádný problém nevidím. ;)
Lubomír Jindra:
Sichr je amatérský soft na úrovni toho nejobyčejnější ho freeware. Už jen to že se žádná verze neumí vypořádat s obyčejnou změnou DPI obrazovky Windows ... polovina textu je pak neviditelně mimo okno, které se nedá zvětšit (zle)
František Janeček:
Citace: Lubomír Jindra 09.03.2012, 07:59
Sichr je amatérský soft na úrovni toho nejobyčejnější ho freeware. Už jen to že se žádná verze neumí vypořádat s obyčejnou změnou DPI obrazovky Windows ... polovina textu je pak neviditelně mimo okno, které se nedá zvětšit (zle)
Nepozoruji na verzi 12 žádné zhoršení.Tento prográmek používám již od doby kdy je Letohrad nabídl.Pro orientaci je víc než dobrý.Ne nadarmo se říká, darovanému koni na zuby nekoukej.Komu nevyhovuje, ať si pořídí za ty peníze nějaký lepší. :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana