Co dělat když majitelka podružného elektroměru neplatí?

<< < (10/14) > >>

Jan Alin:
Citace: Daniel Šimůnek  14.02.2012, 22:41

..... nebo vymáhat dlužné částky exekučně.

To by u spoluvlastnict ví domku mohlo skončit nevesele. Když si představím jak exekutor prodá společný domek a z toho mě vyplatí dlužných deset tisíc  ;D.

Fuk Tomáš:
Citace: Jan Alin  15.02.2012, 07:06

...Když si představím jak exekutor prodá společný domek a z toho mě vyplatí dlužných deset tisíc...

A to ještě když bude slušný. Taky by se mohlo stát, že vydražená cena na to nebude stačit  ;D

Jan Alin:
Citace: Fuk Tomáš  15.02.2012, 12:37

A to ještě když bude slušný. Taky by se mohlo stát, že vydražená cena na to nebude stačit  ;D

No jo, já zapomněl, bude nutno ještě dvacet doplatit jako "Oprávněné náklady".  :D

Kdyby to nebyla pravda, tak by to mohl být docela dobrý vtip, já už bohužel iluze ztratil. Jakékoli setkání se státní správou je jen nákladem bez požadované služby.

Nikdo mě nedokáže vysvětlit, jak je možné, že se věřitel nepokusí vymoci dlužnou částku, pohledávku prodá a dlužník se dozví že něco dluží až při exekuci. Přitom se může jednat o administrativn í chybu věřitele (zažil jsem na vlastní kůži ale řval jsem naštěstí dost nahlas a včas) ale vzhledem k bagatelní pohledávce je domnělý dlužník bez šance. Trhal bych za takový postup koule jak exekutorům, tak věřitelům a v neposlední řadě i zákonodárcům. :(

raj:
Znova ...
1. Zrušte soudně  bezpodílové spoluvlastnict ví
2. Vymáhejte dlužnou částku
3. S odpojením opatrně. Divil byste se, co dokáže šikovný právník.

Proto je nejlepší obrana útok.
Bohužel to ve vesnici zvané Česká republika jinak nejde

Jiří Schwarz:
Který RT by se podepsal pod to, že je elektroinstala ce z hlediska bezpečnosti před úrazem a z hlediska ochrany před požárem naprosto nevyhovující a je třeba ji odpojit?
Myslím, že ten "kousek" mezi hlavním elektroměrem a podružným by nemusel mít průřez PEN podle 5-54 nebo něco podobného by se našlo...
Bude si paní shánět právníka, jiného revizáka,...?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana