Mají rozvodné závody povinnost hlásit spotřebiteli změny parametrů sítě?

<< < (3/4) > >>

Jan Alin:
Citace: Milan Hudec  03.02.2012, 14:10

Nech se překvapit, sázím bednu Šampáňa, že do dvou let se budou pravidelné revize, kontroly, či jak se to nazve  obydlí provádět.

Do toho bych šel, mohu se připojit? Já tvrdím že to revize nebudou a v soukromých domech nebudou ani povinné.

Milan Hudec:
Citace: Jan Alin  03.02.2012, 16:12

Do toho bych šel, mohu se připojit? Já tvrdím že to revize nebudou a v soukromých domech nebudou ani povinné.

Samozřejmě, že můžete, lahvinek bude dost tak či tak.

Jan Alin:
Citace: Milan Hudec  03.02.2012, 17:04

Samozřejmě, že můžete, lahvinek bude dost tak či tak.

Mám napsáno, připomenutí na 18 hodin předem  ;).

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  03.02.2012, 14:10

Nech se překvapit, sázím bednu Šampáňa, že do dvou let se budou pravidelné revize, kontroly, či jak se to nazve  obydlí provádět.

Sice jako abstinent nemám tušení co obnáší bedna šampáňa, ale jdu do toho.

Já se obávám, že stav bude i za dva roky podobný tomu dnešnímu, nebo budou revize značně omezeny, popřípadě zrušeny.

Citace: Petr Doležal  03.02.2012, 14:32

Do MS Schedule si znamenám datum 3.2.2014  (beer)

(poklona) .
Jseš pasován na nezaujatého soudce, který to za dva roky vyhodnotí a rozhodne o tom, kdo pak bude muset tomu druhému koupit bednu šampusu. Tedy jestli s tím souhlasí i Milan.

Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk  03.02.2012, 17:28

Sice jako abstinent nemám tušení co obnáší bedna šampáňa, ale jdu do toho.

Já se obávám, že stav bude i za dva roky podobný tomu dnešnímu, nebo budou revize značně omezeny, popřípadě zrušeny.

(poklona) .
Jseš pasován na nezaujatého soudce, který to za dva roky vyhodnotí a rozhodne o tom, kdo pak bude muset tomu druhému koupit bednu šampusu. Tedy jestli s tím souhlasí i Milan.

Jasně, že souhlasím, lepšího soudce bychom stejně nenašli.
Jen Ti napovím, že jsem na problém šel úplně stejně po vzoru kominíků a jejich vyhlášky, a hle.......,  ale nebudem to zakřikávat.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana