Jak postupovat vůči dodavateli energie při výměně starého jističe ?

<< < (2/4) > >>

Marek B.:
Citace: Juraj Rojko  27.01.2012, 12:42

Elektrikář si s touto situací neumí poradit, nebo "ČEZ" po vás chce nějaký poplatek, nebo v čem je vlastně problém?

Nikoliv, chci se připravit na alternativy mít jakousi oporu, protože na první telefonický kontakt mě bylo řečeno -> PLATIT i připojovací poplatek.

Radim Strycharski:
Citace: Marek B.  27.01.2012, 14:01

mě bylo řečeno -> PLATIT i připojovací poplatek.

Ano, to je správná informace. Musíte zaplatit 10 x 200 = 2000 Kč, protože si přidáváte 10 A jednofázových. Pokud byste měnil 15 A za 16 A, tak se neplatí nic. Něco jiného je stálá měsíční platba za rezervovaný příkon, ta je stejná až do 1 f 25 A.

Zdenek Jakubcik 1:
Pokud máte, nebo v brzké době budete realizovat, odvod z RE CYKY-J 5x6, tak bych uvažoval o 3f připojení a použil bych hlavní jistič 20B/3.

Marián K:
Keď som zisťoval na elektrárňach podmienky výmeny stúpačkového vedenia, bolo mi povedané, že čo sa týka istenia pred meraním, stačí priložiť zoznam odberateľov s istením nižším ako 25A a všetkým bude navýšené na 25A bezplatne. Zoznam potrebujú len kvôli evidencii.
Ale to na SK.

Martin Šedivý:
Pokud máte jako dodavatele PRE, musíte si výměnu s revizí objednat u revizního technika, který má s PRE smlouvu. Více v seznamu na stránkách PRE.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana