Jaké použít jističe a ochranu do rozvaděče v altánku?

(1/3) > >>

Frenkee:

Mohli by jste mi prosím poradit, co všechno by mělo byt osazeno v rozvaděči v zahradním altánku který bude zastřešen?
Chci tam mít světlo (pravděpodobně zářivky) a zásuvky (rychlovarná konvice, motorek od grilu, lednice atd.)
Potřebuji vědět jak silné jističe a ochranu bych měl použít.

Juraj Hámorský:
Skúste si dať vypracovať projekt. možno sa vám to zdá ako vyhodené peniaze, ale aspon v prípade nejakej udalosti budete mat nieco v rukách.
Ak to chcete len informatívne, čo mi z príspevku tak nevyznelo, tak rozvádzač (podla toho kde bude umiestnený),  nejaké tie ističe a isto prúdový chránič. A ak bude z dreva nezabudnuť použiť protihorľavú chráničku na káble.

Milan Hudec:
Citace: Juraj Hámorský  19.01.2012, 23:21

A ak bude z dreva nezabudnuť použiť protihorľavú chráničku na káble.

?

František Šohajda:
Citace: Frenkee  19.01.2012, 22:46

Mohli by jste mi prosím poradit, co všechno by mělo byt osazeno v rozvaděči v zahradním altánku který bude zastřešen?
Chci tam mít světlo (pravděpodobně zářivky) a zásuvky (rychlovarná konvice, motorek od grilu, lednice atd.)
Potřebuji vědět jak silné jističe a ochranu bych měl použít.

Jističe (jejich hodnotu) si musíte vypočítat podle spotřebičů...e xistuje na to jaký-si Ohmův zákon.. ;D (dance)

Juraj Hámorský:
Nedelia sa kabelove chránicky na niekoľko variant? Myslím, že šedá je samozhášacia, alebo take niečo. Nepracujem s nimi až tak často, ale na krovy, polystyren, drevo dávam tieto šedé. Aspoň tak mi to vraveli kedysi predajcovia.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana