Jaké použít jističe a ochranu do rozvaděče v altánku?
Frenkee:
Mohli by jste mi prosím poradit, co všechno by mělo byt osazeno v rozvaděči v zahradním altánku který bude zastřešen?
Chci tam mít světlo (pravděpodobně zářivky) a zásuvky (rychlovarná konvice, motorek od grilu, lednice atd.)
Potřebuji vědět jak silné jističe a ochranu bych měl použít.
Juraj Hámorský:
Skúste si dať vypracovať projekt. možno sa vám to zdá ako vyhodené peniaze, ale aspon v prípade nejakej udalosti budete mat nieco v rukách.
Ak to chcete len informatívne, čo mi z príspevku tak nevyznelo, tak rozvádzač (podla toho kde bude umiestnený), nejaké tie ističe a isto prúdový chránič. A ak bude z dreva nezabudnuť použiť protihorľavú chráničku na káble.
Milan Hudec:
Citace: Juraj Hámorský 19.01.2012, 23:21
A ak bude z dreva nezabudnuť použiť protihorľavú chráničku na káble.
?
František Šohajda:
Citace: Frenkee 19.01.2012, 22:46
Mohli by jste mi prosím poradit, co všechno by mělo byt osazeno v rozvaděči v zahradním altánku který bude zastřešen?
Chci tam mít světlo (pravděpodobně zářivky) a zásuvky (rychlovarná konvice, motorek od grilu, lednice atd.)
Potřebuji vědět jak silné jističe a ochranu bych měl použít.
Jističe (jejich hodnotu) si musíte vypočítat podle spotřebičů...e xistuje na to jaký-si Ohmův zákon.. ;D (dance)
Juraj Hámorský:
Nedelia sa kabelove chránicky na niekoľko variant? Myslím, že šedá je samozhášacia, alebo take niečo. Nepracujem s nimi až tak často, ale na krovy, polystyren, drevo dávam tieto šedé. Aspoň tak mi to vraveli kedysi predajcovia.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana