Existuje vypínač, ktorý sa môže namontovať na drevený podklad?

<< < (3/4) > >>

Fuk Tomáš:
Citace: Juraj Hámorský  20.01.2012, 07:36

Je rozumné nechať bežať celý čas zdroj (bude uložený v skrini)?

Není nejlepší nápad umisťovat zdroj do skříně. Bude se špatně chladit, a bude v kontaktu s hořlavými materiály (jistě jste si vybral zdroj určený k montáži do hořlavého materiálu, že  ;) )

Juraj Hámorský:
http://www.hagard    .sk/svietidla-zdroje-a-prislusenstvo/tlmivky-transformatory.html?page_id=6279&page=2

môže byť? kanlux ich vyrába dosť aj s montážou na horľavé povrchy (ak sa nemýlim označenie F v trojuholníku naopak).
Aby sa nepriehrieval nonstop chcel som ho vypínať. Ale budem sa musieť uchýliť k buď riešeniu namontovať veľký vypínač (s krabicou do drevotriesky a vykružovať dieru, čo majitela nepoteším),  alebo vypínať 12V takým malým akým by som chcel.

Juraj Hámorský:
Majiteľ už má iný zdroj. Vodotesný, s vysokým krytím, ale bez F. Mám mu to vyhovoriť, alebo to môžem dať aj na nehorľavé podlažky?

Jan Franěk:
Ještě mě napadly dva způsoby ovládání světla v šatní skříni.

Vyrábějí se dveřní spínače určené přímo do šatních skříní a také malá PIR čidla, většinou v nějakých sadách pro LED osvětlení.

Citace: Juraj Hámorský  20.01.2012, 13:40

,  alebo vypínať 12V takým malým akým by som chcel.

Aha, tak vás do toho řešení s malým vypínačem nikdo netlačí? Jen další důvod k tomu, udělat to podle předpisů.

JInak nemusíte vykružovat krabici do dřevotřísky. Jsou i různá řešení na povrchovou montáž.

Fuk Tomáš:
Citace: Juraj Hámorský  20.01.2012, 21:20

Majiteľ už má iný zdroj. Vodotesný, s vysokým krytím, ale bez F. Mám mu to vyhovoriť, alebo to môžem dať aj na nehorľavé podlažky?

Co v té skříni bude? Jak znám lidi, řeknou si: to je nějaká hnusná krabice, dáme přes ni dečku/zarovnáme ji knihami... a o problém je postaráno.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana