Kdo zaplatí opětovné připojení demolice a navíc po exekuci?
Jaromír Urbanec:
přesun vedení z domu při demolici je zdarma - musí si to přesunout na sloup, jinak chtěli 86 tisíc :o
Ján Garaj:
Pani alebo pán Hedvika na nás akosi ... zaujíma ich niečo o tom alebo nám dali naozaj len tému?
Hedvika:
Omlouvám se, nedala jsem jen téma k rozhovoru. Opravdu mě tento problém hodně leží v hlavě, ale nečekala jsem, že mi skutečně někdo dokáže poradit a hlavně tak rychle :-)
Naše přípojka byla právě kvůli exekuci odpojena, takže se mi jedná o vzdušný rozvod- vedení nn mezi domy- železná tyč= přeložka. Protože kdyby dům spadl, tak je asi celá ulice bez proudu :-(. Povolení k demolici máme, ale s dodatkem, že se musí vyřešit právě ono vedení. Ale EON se k tomu už asi 2 měsíce nevyjadřuje. Mám strach,že dům spadne a pak...?
Pokud vím, tak se k pozemku žádné věcné břemeno nevztahuje. Upřimně řečeno, mě to ani nenapadlo.
Odpojení od sítě je už déle než 2 roky.
Tak snad jsem to trošku rozjasnila :-) a moc
Tomáš Hradecký:
pokud budete dům demolovat tak asi distributorovi nezbyde nic jiného než z Vašeho majetku dráty odstranit a postavit kousek dál sloup , jen je potřeba konzultovat umístění sloupu ať vám pak nepřekáží až budete znovu stavět , asi by nebylo od věci zrovna na nový sloup umístit pojistkovou skříň kde bude ukončena přípojka pro vás.
Ján Garaj:
Tak sme trošku ďalej. Čo je naozaj v tej Demoličke napísané? Ale vážne. Ak chcete radu a hlavne zadarmo, treba reagovať pružne a pravdivo tzv. celou vetou. Komu uložili to riešiť. Verím, že vám nie. Ak by vám, tak ste sa mali proti tomu hneď odvolať. Čo vás je do nejakej hrdzavej tyče, ktorú ako obvykle nik neudržiaval a teraz ohrozuje okolie, nakolko ani Vy nie ste predsa povinná udržiavať rozpadajúcu sa ruinu so súhlasom na Demoličku. To je zatiaľ na základe toho čo ste nám zverejnili asi všetko. Nuž a nemali by ste sa s rozvoďákmi vulgárne hádať lebo by vám to určite dali pocítiť pri požiadavke na novú prípojku. To už tak býva. Urob čertu dobre, peklom sa ti odplatí.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana