KATRO SERVIS se stal výhradním dovozcem italského výrobce antén a satelitní a televizní techniky Fracarro.

<< < (3/3)

Jan Alin:
Citace: Miroslav Minařík  08.01.2012, 21:33

Když mám peníze, proč bych si nekoupil to bych chtěl?
Když si koupím co bych chtěl, proč si s tím nemohu dělat co chci?

Jo a říká se tomu kupování konkurence.

Zdenek Hejčl:
A jsme u jádra věci manageři rozhodují o věcech, kterým nerozumí. Nejhorší je na tom to, že rozhodují o krátkodobém výdělku - teď budou peníze.  (funny)
Neuvažují co to vlastně udělá dlouhodobě: nebude cukr, pivo - za cenu, která je přijatelná pro mistní domorodce, ale bohužel poněkud vyšší ať už vlivem neúrody, čí dovozem a jinýmí okolnostmi.  :'(
Oni jsou za vodou.   (beach)
Koupí konkurenci a nasadí svoje lepší ceny a ovčane smekej se.
Nebrečím jen suše konstatuji, jak věci fungují a vidím já.
Vidím to i na kvalitě již zmiňovaného piva....  (plc)

Miroslav Minařík:
Citace: Zdenek Hejčl  11.01.2012, 18:59

A jsme u jádra věci manageři rozhodují o věcech, kterým nerozumí. Nejhorší je na tom to, že rozhodují o krátkodobém výdělku - teď budou peníze.  (funny)
Neuvažují co to vlastně udělá dlouhodobě: nebude cukr, pivo - za cenu, která je přijatelná pro mistní domorodce, ale bohužel poněkud vyšší ať už vlivem neúrody, čí dovozem a jinýmí okolnostmi.  :'(
Oni jsou za vodou.   (beach)
Koupí konkurenci a nasadí svoje lepší ceny a ovčane smekej se.
Nebrečím jen suše konstatuji, jak věci fungují a vidím já.
Vidím to i na kvalitě již zmiňovaného piva....  (plc)

Častější případ je kdy manažeři rozhodují o věcech, kterým ostatní nerozumí. A s podivem ti stejní ostatní tvrdí, že přesně ví, že to manažer dělá špatně. A když se tito ostatní postaví před některé z rozhodnutí manažera, ohradí se, že tomu přece nemohou rozumět. Jak tedy ti ostatní ví, že manažer se nerozhodnul správně?

Odpověď:
Ví to, protože by pak nebylo o čem diskutovat.  (dance)

Zdenek Hejčl:
Ne, ne.
Sledují šustot v okolí, mají přehled a kupodivu používají selský rozum - umí si to spočítat.  ;)
To jsou i jiné věci, které manageři nechápou z jednoho prostého důvodu: oni nemusí se zařízením pracovat a hoši dole se s tím poperou.
A když ne, tak na ulici je lidí co chtějí pracovat spousty....  o:-)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana