Hodily by se vám rozvaděče také jako police do sklepa?

(1/3) > >>

Miroslav Minařík:

Po dlouhé době jsem se jednou objevil v superbadatelně mého spolužáka.
Když mi ukázal sklepní prostory vybavené starými ezeťáckými rozvaděči ovanula mne nostalgie.

Uznejte sami, není krásné mít pod domem takovou rozvodnu? I když jsou uvnitř skříní třeba jen marmelády?  (dance) (dance) (dance)

Jozef BABJAK:
To je praktické niekam na chalupu. Prípadný zlodej pred tým bude mať rešpekt, nechá to na pokoji a neodváži sa toho ani dotknúť.

8)

raj:
Nejen do sklepa. V práci máme se starých skříní nejen regály, ale dík tuhým rámům i několik pracovních stolů. Zvlášť Rittall je kvalitní ...

Oldřich Morávek:
Staré rozvaděče takto používám už řadu let v garáži.
Kde za pár korun (cena šrotového železa) seženete bytelnou skříň v komaxitu, nebo v nerezi?
V jednom mám uložené postřiky a podobné jedy, protože k otevření potřebuju kličku, kterou mám u sebe a trochu síly. Nemusím se bát, že mi tam vleze dcera, nebo synovci.  >:D

Radek Červený:
Tak skříně z rozvaděčů sice ještě nemám, ale s oblibou používám drátěné kabelové žlaby ve skladě na uložení lišt, tuhých instalačních trubek a zářivkových trubic, na dílně pak na různé DIN lišty, záslepky do otvorů na jističe, fázové lišty, různé konstrukční profily atd.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana