Jaké zvolit svítidlo do místnosti ve které budou prováděny masáže?
Jan Alin:
Citace: Pavel Smílek 25.11.2011, 13:30
...Rozumné alternativy přece existují a nelze o všech stále plošně tvrdit, že jsou špatné. .....
Alternativy existují, o rozumnosti se dá v některých případech úspěšně pochybovat, v jiných je přínos zřejmý. Největší chybou na tom je ten zákaz a lživé údaje o vzniklých úsporách a ekologičnosti. Já doma používám i "úsporky" a nad stolem jako přisvícení i "LED žárovku" jak to nazval prodejce u kterého jsem ji kupoval ale v pokoji mám dřevěný lustr s šesti žárovkami přes stmívač a v tom budou klasické žárovky až do mé smrti protože to prostě chci a líbí se mi to, žádný Brusel by mě do toho neměl strkat nos. >:(
Jiří Schwarz:
Drzá připomínka:
Víte proč zakázali prodávat rtuťové teploměry?
Aby bylo dost rtuti do luminoforů úsporek... (zle)
Jan Alin:
Citace: Jiří Schwarz 25.11.2011, 14:07
Drzá připomínka:
Víte proč zakázali prodávat rtuťové teploměry?
Aby bylo dost rtuti do luminoforů úsporek... (zle)
Jo, tenhle vtip jsem už slyšel :D, hlavně aby to nebyla pravda, dnes je možné všechno. A místo rtuťových přesných teploměrů se dělají nepřesné a předražené elektronické, jeden mám doma a po deseti letech provozu ukazuje že mám 34 až 35 stupňů, sem umřel a nikdo si toho ani nevšiml. Starý rtuťový zděděný po babičce ovšem stále trvá na svém že jsem naživu, prý 36,6 až 36,8. ;D
Petr M:
Vy mě děsíte! Rtuťový teploměr a tepelná koule totiž nejsou jediný zakázaný věci. Třeba zakázali použití olova při pájení...
Otázkou ale je, k čemu by to olovo chtěli použít. Vzhledem k tomu, že se olovo dobře hodí jako štít proti radiaci a nejvíc záření v domácnosti má mikrovlnka, viděl bych to na plány na vylepšení stínění mikrovlnek (zle)
SMILEK:
S tím olovem to bude mnohem hlubší konspirace. Tuhle kňučeli myslivci, že i jim sebrali olovo z olověných broků :'(.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana