Jaké zvolit svítidlo do místnosti ve které budou prováděny masáže?
Josef Pentoda:
Nevím jak nyní, ale návrh osvětlení včetně počtu těles, rozmístění a výpočtů.
Bylo součástí závěrečných zkoušek již v roce 1968. Možná bych to i našel.
(ssur)
Josef Dolejšek:
Citace: Pavel Horský 19.11.2011, 19:11
Po pravdě, neznám ve svém okolí jediného elektrikáře, který by jen tak podle své zvyklosti navrhl osvětlení do pracovních prostorů a to tak, aby pak předal majiteli potřebnou dokumentaci, která je zapotřebí pro předložení návštěvě z hygienické stanice.
To je ale samozřejmé, že pracovní prostor musí být zatříděný dle normy pro osvětlování a návrh osvětlení musí být doložen výpočtem. To by však měl umět každý elektro projektant, který se tímto zabývá.
P.S. Ve svém příspěvku 19.11, 16:54 jsem pod pojmem elektrikář myslel projektanta elektro - omlouvám se za nedorozumnění.
Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík 19.11.2011, 21:05
Skoro bych řekl praktik, ale od toho tu máme jiného dodavatele erotických elektroinstala cí!
Jestli pak se přihlásí?
Jinak já to viděl také červeně! (dance) (dance) (dance)
Když už tu Pavel začal s těmi eromasážemi, takže:
Nejer. barva je skutečně fialová, zmiňovaná již v Tantře, červená barva patří k těmto podnikům historicky z 1rep., vyhláškou tuto barvu osvětlení museli mít, aby již z dálky varovali slušné občany před návštevou.
Petr M:
Tak teď už aspoň vím, proč jsem musel vymalovat ložnici odstínem "toskánská levandule" ;D
Daniel Hudzík:
Citace: Milan Hudec 19.11.2011, 14:30
Rozhodně žárovkové (není problém s regulátorem), zákazník si alespoň bude připadat jako člověk, nikoli jako loutka pod zářivkama v obchodním centru.
Klasická žárovka se pomalu stává nadstandartem a řešením pro náročné. :)
V poslednom case dokonca od investorov nepocujem nic ine ako LED ziarovka a ziarivka... klasicke ziarovky sa nejak vytratili..
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana