Je těžké studovat na elektrikáře?

<< < (4/10) > >>

Petr M:
Citace: Jiří Schwarz  16.11.2011, 15:27

Kontrolní otázka - jsem vyjímka, nebo je nás víc s podobným myšlením...?

Já zase, po letech kreslení desek, když vidím plošňák, přemýšlím, proč autor nenapojil cestu pod jiným úhlem nebo jestli potřeboval zpomalit signál, když spojem obkličkoval dalších pět součástek. Nebo jestli měl nějakou duševní chorobu či delirium kocovinum, když hodil prokovku blízko signálu a rozbil tak zemní plochu...

Při téhle úchylce se ale naštěstí dá na ulici koukat po holkách...  (dance)

Matthes:

Profesní deformace :-) To je normalní. Já když přijdu k někomu na návštěvu, tak se koukám kudy by se daly táhnout datový kabely, kde se vyvrtat atd.

Radek00: Hodně záleží jaká to je škola. Třeba taková Ječná neni špatná, ale kdyby mě táta nenaučil nějaký základy praktický (zapojování, tahání kabelů) elektriky, tak tam bych se to nedozvěděl...

Petr M:
Citace: Matthes  16.11.2011, 17:05

Hodně záleží jaká to je škola. Třeba taková Ječná neni špatná, ale kdyby mě táta nenaučil nějaký základy praktický (zapojování, tahání kabelů) elektriky, tak tam bych se to nedozvěděl...

No to u mě v rodině nikdo z elektra nebyl. Musel jsem se k tomu prokousat sám... Bylo to trochu náročnější, ale dalo se. Když to člověka baví a zajímá, neí lenošný si něco najít a přečíst i nad rámec školy, něco omrkne v praxi... Holt osud nás, co dostali pecku od elektriky už jako malý děcka. Toho se člověk nezbaví :D

Pavel Horský:

Už jsem to tu psal v jiné diskusi, která byla založena na toto téma. Manželka s dcerami chodí na zahraničních dovolených po obchodech a já si fotím zajímavé výtvory domorodců. Ano.....jsem úchylný  :D 8)

lojzaaaa:
Citace: Radek00  16.11.2011, 11:41

Ano, s tím počítám.Rád bych se této práci věnoval.Ale jelikož jsem v našem kraji slyšel,že na řemesla chodí jen samí feťáci apod individua(slyším to pořád),tak jsem nevěděl čemu věřit.Chci se vzdělávat v tomto oboru,ale za předpokladu,že budu chodit do školy s normálními lidmi ,kteří mají také zájem se v tomto řemeslu vzdělávat.

Záleží na kvalitě a obtížnosti dané školy. Na odborných účilištích je spoustů podobných individuí. Ale na průmyslových školách asi nebudou, protože se by se tam ani nedostali.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana