Musí elektroměrový rozvadeč připojit jen partner energetiky?

<< < (2/3) > >>

wilix:
pokud vím tak z čezem to funguje obdobně na jednom s těch formulářů ( snad P) je i kolonka potvrzení o vydání revizní zprávy

František Šohajda:
Citace

Těžko bude projekt řešit, kterou činnost provede který montér.

V rajónu E-ON to musí být!! /projekt/

Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda  22.10.2011, 21:40

V rajónu E-ON to musí být!! /projekt/

Co je to to "to"?

Miloslav Dunda:
Citace z příspěvku výše: pokud vím tak z čezem to funguje obdobně na jednom s těch formulářů ( snad P) je i kolonka potvrzení o vydání revizní zprávy
---------------------------------
Je to žádost - smlouva o sdružených službách dodávky
P - podnikatel
D - domácnost
 Tu kolonku potvrzuje revizní technik, že byla vydána zpráva o revizi. Pokud není ta žádost revizním technikem potvrzena musí žadatel předložit na ČE - Distribuce a.s. revizní zprávu. Někteří jiní obchodníci požadují oboje jak RZ, tak potvrzenou přihlášku. Ale to zapojení elektroměrovéh o rozvaděče může provést jakýkoliv elektrikář. Jen na připojení neměřených částí HDS, RIS a provedení, resp. připojení přípojek by měla dělat firma nebo OSVČ registrovaný na ČEZu pro práce na neměřených částech.

Ivan Sehnalečny:
Mne až tak nezajímá,kdo připojuje ten elektroměrový rozvaděč (to mi zapojí a vystaví revizi ten revizní technik),  mě zajímá toto.....omlou vám se teda za "skladbu slov",ale otázka by měla znít takto:  Musí zapojit přívodní kabel z HDS do elektroměrovéh o rozvaděče pouze smluvní partner energetiky? A musí vystavit i revizní zprávu,aby mi pak Čez mohl namontovat elektroměr?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana