Jak byste řešili přizemnění bodu rozdělení ve velkoměstě?

<< < (8/9) > >>

Milan Hudec:
To Macek, máte ode mne bod (jednicka)

Pouze bych upřesnil, že doba těch nejlepších burčáků právě začíná.

Oldřich Morávek:
Dovolil bych si připomenout původní otázku kolegy Horského:
Nikoli zda ano či ne, ale JAK provézt přizemnění bodu rozdělení.

Za mne dle návrhu kolegy Červeného přes sklep

Pavel Horský:
Toto téma jsem založil s tím, že jsem se potřeboval podělit o nápady, jak provést něco, co není až tak jednoduché. Mnozí z vás tu uvedli nápady, o kterých jsem opravdu přemýšlel a které se mi zdají být opravdu dobré.
Jsem normální, běžný smrtelník s normální běžnou mozkovou výplní, žádný vědec ani nadprůměrný človíček. Když si v něčem nejsem jistý, rád se zeptám a pozorně si vyslechnu, přečtu všechny nápady.
Stejně tak rád sám poradím, když vím nebo tuším.

Všem vám velice  (poklona)  za vaše příspěvky. PD je dokončena, odevzdána, a teď již budou konat montéři své řemeslo.   (drinks)
Je pátek večer........j deme na jedno, co vy na to?

Kamil Táborský:
Tož jasné deme na jedno,dvě,tři....:)

Václav Pešek:
MODERÁTOR: Pane Pešek, musíte si založit nové vlákno. Není přípustné začínat nové diskusní vlákno
                      v již zavedeném. Vaše příspěvky v tomto vláknu budou smazány.

budu dělat  el. v hale určené k parkování zem. strojů.  základní vybavení, pár 1F záruvek, pár 3F zásuvek, osvětlení, vše pod chráničem.

bude to napojedno od podružného rozvaděče ve vedlejší stavbě, kde je bod rozdělení pro chránič, není to přizemněno, ovšem stavba s rozvaděčem stávajícím je od posledního zemění cca 30m a dalších téměř 50m je dlouhý přívod pro novou stavbu...

tzn. přizemnit se to určitě mělo, byť v projektu to není (splněna podmínka 100m)...  ovšem před stavnou je čistá skála, tam tyč normálně nenarvu, ovšem za tím domem je poměrně vlhká zavážka - svah...

potřeboval bych se ujistit, zda mohu zakopat zemnič za stavbu, tj, cca 12m od místa, kde má být rozvaděč....  aby to nebylo ve výsledku spíš kurvítko....

MODERÁTOR: Pane Pešek, musíte si založit nové vlákno. Není přípustné začínat nové diskusní vlákno
                      v již zavedeném. Vaše příspěvky v tomto vláknu budou smazány.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana