HAGER: Test rozvodnice volta mezi našimi zákazníky

<< < (3/4) > >>

Jozef BABJAK:
Citace: Milan Hudec  04.10.2011, 15:58

Marketing Hageru tohle dle mého názoru absolutně nezvládl, ...

Práve naopak, marketing to zvádol výborne: urobil test, vybral politicky korektné odpovede a uverejnil ich. Nikto sa nemôže do marketingu navážať, že si ich vycucali z prsta. Kritické pripomienky a návrhy na zlepšenie, ktoré ste Vy alebo ja dodali, nie sú v zodpovednosti marketingu, aby ich akokoľvek riešil. Nám len zostáva dúfať, že boli posunuté príslušnému technickému oddeleniu a niekto sa im bude seriózne venovať. A ak sa aspoň niekté dostanú z našich mailov do reálnych rozvodníc, bude to skvelé a Hager ako celok urobí s tým testovaním skvelú vec, tak pre používateľov, ako pre svoj biznis.

Otázne je, či sa napr. ja osobne o tom dozviem, ak teda nebudem priamo oslovený Hagerom v ďalšom kole.  Skôr typujem, že nie. Dôvody nebudem rozoberať na verejnom fóre, skôr si o nich podiskutujem priamo s p. Hlavičkom, ak nadobudnem presvedčenie, že to má vôbec význam.

Ničmenej, ďakujem p. Hlavičkovi, že si našiel čas a odpovedal tu v diskusii. Je to totiž jediný feedback, ktorý sme na naše hodnotenia dostali.

Jan Franěk:
Citace: Jozef BABJAK  27.10.2011, 08:09

Ničmenej, ďakujem p. Hlavičkovi, že si našiel čas a odpovedal tu v diskusii. Je to totiž jediný feedback, ktorý sme na naše hodnotenia dostali.

Doslech jsem se, že ti co poslali v dohodnutém termínu své hodnocení, obdrželi malý dárek. To je taky jedna ze zpětných reakcí. Nemyslíte?

Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk  27.10.2011, 18:58

Doslech jsem se, že ti co poslali v dohodnutém termínu své hodnocení, obdrželi malý dárek. To je taky jedna ze zpětných reakcí. Nemyslíte?

Já nedostal nic (chtěl jsem tričko) (dance)

Znovu opakuji, v zásadě proti výrobkům Hager nic negativního nemám, spíše naopak, jsem ale přesvědčen, že tuto akci tak úplně nezvládli, což fy. v očích odborníků spíše mohlo poškodit, než přinést přidanou hodnotu z testu.

Jozef BABJAK:
Citace: Jan Franěk  27.10.2011, 18:58

Sem, na ďaleký východ Slovenska nič nedorazilo. Ani len nový katalóg Hager, o ktorý som už obchoďáka Hageru žiadal niekoľko krát. :-(

Miroslav Minařík:

Přátelé neviděl bych to tak tragicky.
Víte kolik my na portále děláme pokusů, než nám vyjde jediný?
O tom bych mohl psát romány.
Hager tu byl, je a bude. Nevyšla ideálně jedna soutěž vyjde jiná.

Můžeme si udělat online povídání o té rozvodnici, pokud se někdo cítí filtrován. Ale tady se stejně rozkecá všechno.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana