Myslíte, že využíváme všech našich vodních toků dostatečně?
Tým Elektrika:
Řízení malých vodních elektráren (MVE)
Řízení malých vodních elektráren (MVE) - Zvláštní postavení ve výrobním programu IVAR zaujímají aplikace v oblasti malých vodních elektráren, kterými se zabývá divize v Brně. V součinnosti s firmou ČKD Blansko engineering realizovala dodávky elektrovýbavy vodních elektráren do ...
Zdroj: zde...
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Myslíte, že využíváme všech našich vodních toků dostatečně?
Milan Hudec:
Hlavně, aby to nedopadlo jako s fotov., navíc jsem přesvědčen, že vodní elektrárny škodí rybám.
Radek Červený:
Citace: Milan Hudec. 30.09.2011, 09:03
Hlavně, aby to nedopadlo jako s fotov., navíc jsem přesvědčen, že vodní elektrárny škodí rybám.
Já jsem zase přesvědčen, že vodním elektrárnám škodí zelení ekoteroristé.
Taková vodní elektrárna Dlouhé Stráně ( i když to není malé vodní dílo ) by měla být zapsaná na seznam divů světa, protože dnes něco podobného s dnešní legislativou už v této republice nikdo nikdy nepostaví.
Milan Hudec:
Citace: Radek Červený 30.09.2011, 11:25
Já jsem zase přesvědčen, že vodním elektrárnám škodí zelení ekoteroristé.
Taková vodní elektrárna Dlouhé Stráně ( i když to není malé vodní dílo ) by měla být zapsaná na seznam divů světa, protože dnes něco podobného s dnešní legislativou už v této republice nikdo nikdy nepostaví.
Dlouhé stráně jsou krásný, to souhlasím, leč rybou bych tam nechtěl být.
Radek Červený:
Oni to pak pod turbínou chytají do síta a dodávají to do Lídla jako Tuňáka :D Soudě podle té drtě, co Lídl v těch konzervách prodává ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana