Jak jste byli spokojeni s letošním ForArchem?
Jan Franěk:
Letošní výstava mě tak trochu zklamala. Zajímavých novinek pomálu a všechny haly se soustředili v podstatě jen na pár témat. Mnoho prodejců oken a dveří, pak nějaké vířivky a sauny ( většinou infra). Ještě různé izoalce , pasivní domy a pár dodavatelů "inteligentních" systémů pro domy.
Velikost výstavní plochy oproti předchozím ročníkům mi také přišla menší.
Ale nejsmutnější byl pohled na jeden z prázdných stánků. (v příloze) ;) ;) ;) ;)
František OK52:
Mě Forcharch letos vyšel ve středu. Asi to byl ten nejhorší který jsem kdy navštívil.
Veletrhy za naší firmu navštěvuji s kolegou a ten to ani komentovat nechce.
Apropo ten prázdný stánek jsem také viděl. To by mě zajímalo kde se tam vzal. Elektriku bych zde nečekal a s takovým divným stánkem už vůbec ne.
Možná to byla nějaká administrativn í chyba úředníka v kanceláři.
Forarchu už není to, co to bývalo, asi je to nějakou personální změnou, ale bohužel do toho nevidím.
Václav 3:
Nevím, na For Arch jsem nebyl, jen jsem se pohyboval zrovna včera v okolí Letňan a potkal jsem už asi v pětikilometrov é vzdálenosti reklamu (dopravní značku s dodatkovou tabulkou) na parkoviště pro výstaviště a říkal jsem si, zda propagují opět ten kamenolom, co tam byl v minulosti. Nějak nám to výstavnictví v Praze upadá.
Jan Franěk:
Citace: František OK52 25.09.2011, 08:05
Apropo ten prázdný stánek jsem také viděl. To by mě zajímalo kde se tam vzal. Elektriku bych zde nečekal a s takovým divným stánkem už vůbec ne.
A vidíte, býval tam celkem pravidelně. Vždyť elektrika přece ke stavění domů patří.
Předloni jsem tam strávil celé 2, nebo 3 dny s ELEKTRIKOu na propagaci Kutila. Docela zajímavá a vyčerpávající zkušenost. ;D
Pavel Horský:
Citace: Jan Franěk 25.09.2011, 09:31
A vidíte, býval tam celkem pravidelně. Vždyť elektrika přece ke stavění domů patří.
Předloni jsem tam strávil celé 2, nebo 3 dny s ELEKTRIKOu na propagaci Kutila. Docela zajímavá a vyčerpávající zkušenost. ;D
No to mi povídej (zle) Občas jsem se cítil jako absolutní pitomec. Ale zkušenost dobrá (jednicka)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana