Zvyšuje se nabíjením baterie její hmotnost?

<< < (4/16) > >>

Lukáš Rotrekl:
Připomíná mi to diskuzi na téma, zda je těžší Harddisk plnej nebo prázdnej ....  ;D

Jan Alin:
Citace: Lukáš Rotrekl  22.09.2011, 08:23

Připomíná mi to diskuzi na téma, zda je těžší Harddisk plnej nebo prázdnej ....  ;D

Tak to vím přesně, plný je vždy těžší protože harddisk bez dat jsem ještě nikdy neupustil a plný mě z rukou vypadl už několikrát a tvrzení že mám pačmavé ruce bych do toho nezatahoval  :D.

Jan Kelbich:
Citace: Jiří Schwarz  22.09.2011, 07:29

Měli jsme to vyzkoušet s "Elektropažoute m". Těch 16kWh by se asi projevilo víc než ty 2 - 3Wh u článku AA

6,4.10-10 kg. Máte to čím změřit, při hmotnosti akumulátoru ? Navíc jeho (poškrábání / ohmatání) při (manupulaci a (připojování / odpojování)) by vneslo změnu hmotnosti o několik řádů větší.  ;)

PS.: Napsal jsem komplikovanou větu, proto jsem ji pro pochopení smyslu správně uzávorkoval  :D

Milan Hudec:
Pánové  (poklona)  za vaše odpovědi, myslím, že jsem situaci dostatečně pochopil  s vyvozením závěru, že na dovolenou je kvůli hmotnosti zavazadla lépe jezdit s nenabitými AA články do foťáku (dance)

garaj:
Páni, skorokolegovia, elektrikári.To,že sa zaoberáme, nesmrtelnosťou chrústa alebo či je ťažšie kilo železa alebo kilo peria, mi hovorí ešte niečo o uhorkovej sezone.Preto tomu,pánovi čo nemá čo iné na rozume navrhujem,aby zašiel na VIVV(vyšší inštitút váženia vecí v Jerevane) zanesie tam baterku nabitú a nech mu ju tam odvážia a potom vybijú a odvážia a má po probléme.Držím mu palce možno sa tam dostane alebo ho dajú ešte u nás do liečebne-po našom do blázinca.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana