Vypínání veřejného osvětlení v Libereckém kraji Problémy správce veřejného osvětlení
Milan Hudec:
Citace: Zdenek Hejčl 07.08.2011, 20:34
únava po dobře vykonané práci=dobrý spánek kdykoli - řešení staré a osvědčené.
To je sice pravda, ale jen částečná. Jsou lidé citlivější na hluk, světlo a také nemocní. Těm to může vadit moc.
Žaluzie, rolety a závěsy to je řešení důsledku nevhodného návrhu osvětlení a co takhle eliminovat příčinu?
Použitím trochu více směrových parametrů světel? Jen co je montovaných světel VO a vyzařovacím úhlem nad 180 stupňů. Proč svítit tam, kam to není potřeba?
Jako citlivější na hluk či světlo budu bydlet na vesnici a ne u dálnice.
Jinak s vámi souhlasím, ale na základě poznání musím konstatovat, že co se v rámci rozpočtů (třeba městských) někde ušetří, na druhé straně se vyplýtvá v nesmyslech.
Coby za Brněnského občana prohlašuji, že budu mnohem raději, když se více prosvítí Pánubohu do oken, než vrážet peníze (nemalé) za nemalý hodinový stroj čas v zásadě neukazující, navíc v provedení klasického dámského vibrátoru umístěný na hlavním náměstí v Brně.
Petr Doležal:
Citace: Milan Hudec. 07.08.2011, 21:06
nemalý hodinový stroj čas v zásadě neukazující, navíc v provedení klasického dámského vibrátoru umístěný na hlavním náměstí v Brně.
a kterému nerozumí ani jeho autor
http://www.youtube.com/watch?v=8cyApF5VM2k
Zdenek Hejčl:
To Milan Hudec:
Problém je také v tomto: oni naprojektují dálnici, nebo cokoliv jiného a prosadí i přes odpor místních.... (zle)
Nejsem tímto zrovna postižen. Takže pokud je s místem bydliště vlastník spjat /citově vázán rodiče, kteří zde něco vybudovali a já to mám opustit?/ je problém odejít jinam. Někteří lpí na místě, kde vyrůstali. Ale to je jiná diskuze.
Jsem kosmopolita. ;)
To je podoba s tímto stavem při rekonstrukci elektriky: tu zásuvku, vypínač chci tady!!! jsem na ni zvyklej!!! Ačkoliv nesplňuje krytéria v koupelně. Atd....
S tímto se setkal snad každý elektrikář. ;D
Milan Hudec:
Citace: Petr Doležal 07.08.2011, 21:28
a kterému nerozumí ani jeho autor
http://www.youtube.com/watch?v=8cyApF5VM2k
Pane Doležal, asi nejsem sám, kdo má pocit, že přes Vaši výpočetní techniku vedou veškerá internetová vlákna na světě.
Jan Alin:
Citace: Milan Hudec. 08.08.2011, 15:45
Pane Doležal, asi nejsem sám, kdo má pocit, že přes Vaši výpočetní techniku vedou veškerá internetová vlákna na světě.
Taky jsem si tuhle říkal jestli by nebylo lepší a rychlejší zahodit všechnu techniku a když budu potřebovat poradit tak mít jen tel. na p.Doležala. On to stejně vždycky najde lépe, rychleji a ještě to dokáže pěkně vysvětlit. ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana