Odpojujete ze zásuvky spotřebiče při odchodu z domu?
Václav 3:
Citace: Jiří Schwarz 07.08.2011, 01:02
Bohužel jeden problém jsem nevyřešil - problém s "kroutícím se obrazem" při kombinaci satelitní parabola uzemněná na hromosvod (nepátral jsem po spojení, ale žil jsem v představě, že LNB by mělo být uložené "v plastu" a že není spojeno na zem), satelitní karta v PC a TV jako "veliký monitor".
Možnosti vzniku problému jsou dvě, stáří paraboly tak 19 a více let, tam by mohl být držák ještě kovový (viz známá středová parabola Kovosat 120 a některé první offset z dovozu), a nebo prodřený koaxiální kabel až na stínění při průchodu nosnou trubkou konvertoru (LNB)
Jozef BABJAK:
Citace: Jaroslav Hasala 05.08.2011, 19:43
Zapojení je velmi jednoduché - vedle zásuvky je tlačítko (s kontrolkou), které ovládá časové relé, něco na způsob schodišťového automatu - po stisku tlačítka je zásuvka po nějakou (nastavitelnou) dobu zapnutá. Ohřátí plné konvice 2l/2000W trvá obvykle kolem 3 min, nastavená doba je o něco delší.
"Jak prosté, jak neokázalé!" (jednicka)
Citace: Martin Novák 05.08.2011, 21:57
Musim vas trochu poopravit.
Ďakujem za upresnenie. Sám som nad tým premýšľal, a skutočne mi došlo, že až tak zložité to nie je, ako som si najprv predstavoval. Verím, že ste rád, že ste do projektu venovali toľko času. Je niečo, čo by ste v tejto chvíli urobili inak? Dostali ste sa už do situácie, že ste v nejakom mieste nemali stálu či spínanú zásuvku, kde ste ju práve potrebovali?
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana