Inspecto.online nefunguje, ono to zaniklo nebo jen porucha, netušíte někdo?
David Klimša:
KLIMŠA: Vítej konečně ve 21. století, aneb můžeme i bez papíru (2. díl)
V prvním díle tohoto článku jsem popsal, jak jednoduché je získání certifikátu, pomocí nějž lze podepisovat elektronické dokumenty. Pokud jste certifikát získali, získali jste tužku – pero, kterým lze podepisovat soubory. Přesto jsou další dvě dovednosti, které jsou nezbytné ...
Zdroj: zde...
Co vás napadá v souvislosti s touto informací?
KLIMŠA: Vítej konečně ve 21. století, aneb můžeme i bez papíru (2. díl)
H:
Nevím, jestli budu zrovna k tématu, i když možná ano, když článek na elektrice má široký rozsah od elektronického podpisu, až někam k virům.
Na stránkách máte mnoho nejspíš zajímavých programů, obrovský zádrhel ovšem vidím v jejich prezentaci. Nikde není možné nahlédnout, jak který program vypadá, nikde nevidím žádné zkušební verze ... pouze ceník. Ale to už mi pak přijde jako kupování zajíce v pytli.
Nestálo by za to s tím něco udělat? I jen pouhé náhledy / screenshoty jak které programy vypadají by mnohé napověděly. Namísto toho je na Vašich stránkách vidět pouze jakýsi strom čehosi ... k čemu?
Jan Alin:
Citace: Jan Hlavatý 01.08.2011, 13:16
Nikde není možné nahlédnout, jak který program vypadá, nikde nevidím žádné zkušební verze ... pouze ceník.
Přesně ten pocit mám také, už jsem tam několikrát byl a říkal si, to je dobrý nápad ale bez možnosti odzkoušení to nekoupím. Psát autorovi jestli něco nepošle mě přijde takové divné, dlouhé a nepraktické.
Radek Červený:
Pan Klimša na požádání zašle CD s demo verzemi. Před časem jsem ho oslovil a CD doběhlo obratem bez problémů za nějaký víceméně symbolický poplatek na poštovné s tehdy plnou nabídkou software, která byla k dispozici.
Pro pana Klimšu by jistě nebyl problém dát na web dema ke stažení, ale spíš si myslím, že tam bude nějaké "ale". Třeba nám to zde vysvětlí ;)
Tehdy jsem hledal nějaký ucelený software pro chod firmy. Spousta vychytávek v prográmcích mě inspirovala, ale každá byla vždy v nějakém jiném prográmku a mezi sebou se jednotlivé prográmky zkrátka nedomluví. Kontaktoval jsem tehdy pana Klimšu, jestli by je dokázal spojit, ale z kapacitních důvodů to nešlo. Je to podle mě škoda, protože spousta drobností je z praxe, jen je třeba je učesat do nějakého celkového přehledu a systému.
Na straně druhé tato diskuze je vynikajícím prostředkem pro získání zpětné vazby. Bez ní se každý produkt vyvíjí velmi těžko.
Jan Alin:
Citace: Radek Červený 01.08.2011, 22:20
Pan Klimša na požádání zašle CD s demo verzemi.
O tom vím, tuším že to tam měl někde napsané, ale když já tak nerad poskytuji adresu komukoli když nemusím a krmit poštu taky nemusím.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana