Lze na novém hromosvodu udělat u komínu neoddaleny jimač?
join2free:
Citace: Pavel Horský 29.07.2011, 08:17
Věřte, že na takovém komínu musíte provést oddálená jímač, neboť dostatečná vzdálenost "S" bude jistě větší, než oněch 11cm. Ve vašem případě je přeskok více než pravděpodobný.
Uff, uz si predstavujem, co sa udeje v pripade, ked napr. na streche bramac, je zvodic prepatia uchyteny sikmo dole stechou drziakmi, ktore sa zapustaju pod kridlu a nasledne zahnu na latovanie. Ked idem "hlbsie" do konstrukcie stechy, tak tam su tzv. T-drziaky na prichytenie CD nosnikov sadrokartonu, ktore nie su pripojenie nikde na PE vodic. Nehrozi zavlecenie dovnutra? Pretoze tato vzdialenost mozno je o 2-3 cm vacsia, nez spominanych 11 cm. Neviem, ci by som bez obav drzal hlavu tesne pod sadrokartonovy m stropom...
Jan Alin:
Citace: Jan Hájek 30.07.2011, 22:39
Super, miluji RZ, které mohu připomínkovat, zrovna mám k jedné rozepsaný komentář.
:D To je přesně důvod proč jsem prohlásil že s hromosvody už nechci mít nic společného. Revizi na hromosvod nelze dnes udělat tak aby se v revizní zprávě nenašla nějaká závada a zároveň aby to byl někdo schopen zaplatit. :D
Oldřich Morávek:
Nevím jak ostatní, ale já v podkroví a koupelnách pospojuji i rošt sádrokartonu právě z podobných důvodů
Jan Hájek:
Citace: Jan Alin 30.07.2011, 23:12
:D To je přesně důvod proč jsem prohlásil že s hromosvody už nechci mít nic společného. Revizi na hromosvod nelze dnes udělat tak aby se v revizní zprávě nenašla nějaká závada a zároveň aby to byl někdo schopen zaplatit. :D
To je hloupost, hromosvody jsou obor, jako každý jiný, nevěřím tomu, že v ostatních elektro specializacích by se úplně vše realizovalo bez chyb.
V tomto případě si tento podvodník myslel, že na dům nepřijde nikdo, kdo tomu trochu rozumí a rozhodně nepočítal s tím, že to během měsíce ověří blesk. Vzhledem k tomu, že nejsou použity naše výrobky, dávám si velmi záležet, takže to bude mít právník klienta velmi jednoduché.
Lukáš Rotrekl:
Kdyby byly použity vaše výrobky?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana