Funguje prirodzeny vyber aj u "bastlirov"?

<< < (3/3)

Václav Pešek:
na jeho web jsem narazil kdysi při hledání zapojení malého NF koncového stupně...

hraje si hlavně s vysokým napětím...  co je jinak zač, nevím, nicméně odvážnej je hodně :-)

Václav 3:
Tyhle stánky také znám, onen člověk je poměrně dobře teoreticky vybavený, znalosti určitě má, praktické provedení naznačuje, že to chce vyzkoušet a dál to užívat nejspíš nebude, proto se nezdržuje konstrukcí a používá vrabčí hnízdo na stole a pod. nebo to možná posléze upraví do trvale použitelné podoby. Rozhodně mu nelze upřít jediné, u každého svého dílka upozorňuje na nebezpečí pokud tam je. 

Jaroslav Bobek:
Pokuď se dívám na ty jeho fotky, kde vyloženě sestavuje věci vn a nebo dokonce vvn, tak si troufám tvrdit, že ten člověk moc dobře ví co dělá a nebude to jen tak nějaký bastlíř. Upozornění na nebezpečí tam má. Takže pokuď se do toho někdo pustí, tak pouze na vlastní nebezpečí. A jak už někdo psal, a já si to taky troufnu tvrdit, tak by strčil do kapsy kdejaké elektoromechan iky.

Radek Červený:
Za přečtení stojí odkaz Nejlepší hlášky lam, aneb.....

Ne že by byl člověk všeználek, ale některé hlášky opravdu stojí za to. Trošku mi to připomíná i mnohé dotazy v diskuzi na tomto portále  :)

Daniel Hudzík:
Citace: Radek Červený  29.07.2011, 11:31

Za přečtení stojí odkaz Nejlepší hlášky lam, aneb.....

Ne že by byl člověk všeználek, ale některé hlášky opravdu stojí za to. Trošku mi to připomíná i mnohé dotazy v diskuzi na tomto portále  :)

Obcas podobne dotazy dostavam aj od zakaznikov...

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana