Kolik bude stát úprava elektroinstalace bytu?

<< < (2/2)

Radek Červený:
Citace: Roman Šafránek  05.07.2011, 13:19

Dobré řešení: oslovit alespoň dva elektrikáře, klidně i živnostníky, příp i montážní firmy, vzát je na místo, popsat co chceta a oni vám udělají nabídku

No nevím, zda je toto dobré řešení. Elektrikáři nemají nabídky jak obkladači metry čtvereční krát X Kč. Rozpočty elektrikářů obnášejí i na takový byt desítky položek, je to práce i s prohlídkou téměř na den. Téměř den, kdy nic nevydělám, supluji činnost projektanta a zákazník mnohdy nemá ani slušnost říct  (poklona)  nebo vybral jsem si jinou nabídku.
Takových vykuků jsem už potkal stovky a do jejich požadavků se dvakrát nehrnu. Naštěstí zde fungují jistá pravidla, kdy si zákazník může vybrat firmu, ale také firma zákazníka  (whist)
Platí jistá úměrnost, kdy když je slušný zákazník, bývá slušná i firma. Tento postup o solidnosti zákazníka dvakrát nesvědčí, vrána pak k vráně sedá, atd atd.

Lukáš Rotrekl:
Radil jsem zákazníkovi... Né že bych z těchto postupů byl nadšený a taky bych se do toho z jednoho konce Brna na druhej a kus za nehrnul, proto jsem radil místní.... Je to sice pár položek, ale myslím, že se nějakou obhlídkou a oceněním práce tak max 2 hodiny, když nebudu počítat čas na cestě... Stejně v tomto rozsahu nemá smysl nic jiného než místní firma...

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana