Zvýším délkou řemenice chybějící otáčky motoru?
Jozef BABJAK:
JPG je síce fajn, ale príčurka v PDF by bola ďaleko lepšia. o:-)
Petr Doležal:
Můj vnitřní hlas mi našeptal: "Hledej, šmudlo, hledej!"
http://www.347.vsb.cz/files/kal01/prirucka-remen.pdf
Fuk Tomáš:
Citace: Petr Doležal 29.06.2011, 12:47
...překlep či fór, který jsem dodnes neznal
Já to nevymyslel - jestli mě paměť neklame, tak to mám od nějakého Jardy Duška, který mě někdy před 30 lety v Kolbence seznamoval s technologií výroby tyristorů (a ač původně elektrikář, měl ji v malíčku).
P.S. nechtěl jsem být ten, kdo to autorské dílo vystaví - ale link na VŠB je dobrá volba.
Ondřej Hlaváč:
(poklona) vidím že už se to tu řešilo tak nechci zakládat nové téma a přejdu rovnou k věci, řeším úplně stejný problém u svého kompresoru, chybí mi motor, ale mám dvě řemenice od agregátu... tak bych mohl teoreticky také použít 5,5kw při 1450ot a převodu 1:1. Zajímalo by mě, zda je taková sestava opravdu možná, to namáhání hřídele motoru se mi také moc nelíbí, ale na druhou stranu by byl lepší rozběh oproti 2900ot i možnost Y-Δ. Zakladatel diskuze to ale nejspíš nedotáhl až do konce, tak si nejsem úplně jistý. Za vaše rady vám (poklona) .
Martin.Osty:
(poklona) pánové,
nechci zakládat nové téma, tak se zeptám zde.
Mám zděděnou hoblovku s protahem po dědovi, která už něco pamatuje (výroba cca 1910-1920). problém je v tom, že když obrobek protahuji přes protah, tak strašně dřevo štípe a kouše. Již se zkusilo všemožné nastavení atd. a došlo se k úvaze, že by to mohlo být motorem, resp. příliš vysokou rychlostí protahu. Na motoru bohužel žádný štítek není, takže nevím, jaký má výkon ani jaké má otáčky.
Má otázka, mohla by se zaměnit řemenice velká za ještě větší (viz foto bod č.1) a tím by se snížila rychlost posuvu? Bohužel, u této řemenice mě limituje uchycení, takže tam by o moc vetší řemenice nešla dát.
Spíše by mě zajímala řemenice hnací (viz foto bod č.2), může se zaměnit za větší? Nebo tady ta by měla zůstat takto?
O této hoblovce jsem zjištoval všechno možné a bez úspěchu, až jsem narazil na internetu na jednoho němce, který má téměř stejný kus a ten má motory dva (jeden na hřídel a druhý na posuv). Takže montáž druhého motoru by možná přicházela v úvahu, ale nejprve by mě zajímaly ty řemenice, protože mi to přišlo jako jednodušší řešení.
Díky za případnou odpověď
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana